Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nabídka, která se neodmítá! Kabelky Sisley za akční ceny

I když ve světě patří značka Sisley mezi ty luxusnější, nezoufejte! Nemusíte utrácet tisíce, abyste byli IN. Kabelky Sisley za neuvěřitelné ceny si totiž právě teď můžete pořídit na oblíbeném e-shopu Itálie do skříně.
25. února 2012 | 18:42

Luxusní, avantgardní, dokonalé. Takové jsou oblíbené kabelky světoznámé značky Sisley. Značky, která drží krok s nejnovějšími módními trendy. I vy ji teď můžete mít. Navíc za neuvěřitelnou cenu! Více než sto modelů od 595 Kč vám nabízí populární e-shop Itálie do skříně.

Z historie značky

Příběh značky Sisley začíná v roce 1968 v Paříži, kde v tomto roce představila svou první kolekci nazvanou Denim. Dál se pak rozvíjela navrhováním avantgardních kolekcí a exkluzivního oblečení především pro mladé. Roku 1974 se stala členem skupiny Benetton Group. V současnosti je jednou z největších módních firem na světě.

V téměř devíti stech prodejnách po celém světě představuje značka Sisley nezaměnitelný módní přístup. Rok co rok nabízí revoluční způsob oblékání v porovnání s klasickými standardy ostatních značek. Základním cílem je být vždy na stejné vlně jako světový designeři a držet se módních tendencí.

Nabídka, která se neodmítá

I když ve světě patří značka Sisley mezi ty luxusnější, nezoufejte! Nemusíte utrácet tisíce, abyste byli IN. Kabelky Sisley za neuvěřitelné ceny si totiž právě teď můžete pořídit na oblíbeném e-shopu Itálie do skříně. Najdete zde více než sto modelů všech barev a velikostí v cenách od 595,- do 1.504,- korun.

Elegantní i sportovní, neformální i formální, v neutrálních i jarních pastelových barvách. Kabelky Sisley se zkrátka hodí pro každou ženu i dívku. Pro různé potřeby zákaznic. Díky kvalitnímu a zároveň jemnému provedení a dlouholeté životnosti se určitě vyplatí do módní kabelky Sisley investovat. Uvidíte, že nebudete litovat! Kamarádky a kolegyně vám tenhle luxusní doplněk budou závidět.

Komerční prezentace

Autor: red
Diskuse ke článku
.