Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

To musíte mít! Dámská trička DIESEL nyní už od 299 Kč

Značka Diesel nabízí jedinečný a překvapivý styl, který dokáže oslovit mladou i starší generaci.
15. února 2012 | 08:24

Kvalitní materiály, zajímavý potisk, originální design. Trička Diesel nabízí jedinečný a překvapivý styl, který dokáže oslovit mladou i starší generaci. Na e-shopu Itálie do skříně je teď navíc koupíte už za necelé tři stovky. Takže neváhejte!

Nechcete být pouhou šedou myší schovanou někde v koutě? Chcete být vidět a vyjádřit svou individualitu? Pak je italská módní značka Diesel určena právě vám. Osloví všechny, kteří mají rádi nejen volný, sportovní styl, ale i jemnou eleganci.

Lidé si vás zaručeně všimnou, pokud do ulic vyrazíte v tričku značky Diesel. Ty jsou přímo dělaná pro ty, kteří se rádi ukazují v kvalitním a originálním oblečení. E-shop Itálie do skříně vám ted nabízí více než šedesát modelů všech velikostí a barev. Neplaťte zbytečně víc, než je nezbytné a vyberte si z pohodlí domova.oblečením Diesel si jednoduše kupujete styl a samozřejmě i kvalitu.

Značka Diesel nabízí jedinečný a překvapivý styl, který dokáže oslovit mladou i starší generaci.
Autor: Itálie do skříně

Historie značky Diesel začíná v roce 1978. O její vznik se zasloužil muž jménem Renzo Rosso, který měl jednoduchou vizi: vytvořit oblečení pro originální mladé lidi, které nebaví jít s proudem. Této myšlenky se držel a začal na ní tvrdě pracovat.

Design svých modelů si Rosso navrhuje sám. Není tajemstvím, že je společnost Diesel jedním z nejlepších a nejznámějších evropských výrobců džín a dalšího oblečení. Důvodem je i to, že produkuje módu vysoké kvality. V dnešní době navíc rozšiřuje sortiment nejen pro mladší generaci.

Buďte i vy originální a trendy, noste Diesel!

Komerční prezentace

Autor: red