Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Značkové peněženky za super ceny: Jak vybrat tu pravou?

19. srpna 2011 | 14:51

Peněženka je praktický doplněk, který dotváří náš styl - na veřejnosti se s ní chlubíme i několikrát denně. Širokou nabídku najdete v e-shopu Italiedoskrine.cz. Jaká kritéria při výběru zohlednit?

Vyplatí se vybírat takovou peněženku, která bude zároveň praktická i pěkná. Jen tak bude splňovat vaše nároky k plné spokojenosti. Nejlepší je nenosit jednu peněženku až do roztrhání, ale mít jich několik a střídat je podle příležitosti a nálady, podobně jako kabelky.

Existuje několik kritérií, nad kterými byste se při výběru peněženky měli zamyslet.

1. Velikost

Přemýšlejte o tom, v jaké tašce budete peněženku nosit, a co vše musí schovat. Na večer do společenského psaníčka vám stačí menší peněženka s jednou kapsou, pro denní použití však využijete větší množství kapsiček na kreditní karty, stravenky, účtenky a třeba i fotografie.

Tip: Velká růžová peněženka VALENTINO nese na čelní straně zlaté

Peněženka Valentino
Autor:  italiedoskrine.cz
VALENTINO logo. Uvnitř se skrývá kapsa se zipem na mince a kolem ní další 4 přihrádky. Rozměry jsou 20 x 10 cm a cena 799 Kč.

2. Tvar

Pánské peněženky se tvarem příliš neliší, dámy však mohou vybírat z obdélníkových, čtvercových i dalších tvarů. Zvolte si takovou peněženku, která vám dobře padne do ruky. Pro speciální příležitosti si můžete pořídit i atypickou peněženku s výrazným zdobením nebo v neobvyklém tvaru.

Peněženka Fornarina
Autor:  italiedoskrine.cz
Tip: Luxusní černou peněženku FORNARINA zdobí na čelní straně modré kameny a logo FORNARINA. Je rozdělena na kapsu na mince a kapsu na bankovky. S rozměry 19,5 x 10 cm pojme všechny důležité karty a účtenky a můžete ji mít z e-shopu Italiedokrine.cz za 750 Kč.

3. Barva

Barvu peněženky volte tak, aby ladila k barvě vašich oblíbených doplňků. Pro denní nošení se nevpylatí sáhnout po bílé a jiných světlých barvách. Častou manipulací je totiž peněženka náchylnější k umazání.

Peněženka Lacoste
Autor:  italiedoskrine.cz
Tip: Malá a praktická peněženka LACOSTE zaujme neobvyklým kulatým tvarem a také výraznou oranžovou barvou. S průměrem 10 cm pojme peníze i kreditní kartu a je nepostradatelným doplňkem na večerní party nebo na sport. Na e-shopu Italiedoskrine.cz ji koupíte za 499 Kč.

4. Materiál

Nejtypičtějšíma nejoblíbenějším materiálem pro peněženky je kůže, která je stále moderní a také odolnější. Pokud však peněženky rádi střídáte, sáhněte klidně i po kožence nebo pevnější látce.

Peněženka Diesel
Autor:  italiedoskrine.cz
Tip: Bílá kožená peněženka DIESEL Eliodoro má oddělenou přihrádku na mince na zip a spoustu praktických kapes a přihrádek. Měří 10 x 12 cm a v e-shopu Italiedoskrine.cz je k mání za 890 Kč.

5. Zapínání a přihrádky

Peněženky se nejčastěji zpaínají na zip, přezku, patent nebo magnet. Je důležité vyzkoušet, že je zapínání funkční a odolné. Počet a tvar přihrádek volte na základě toho, co všechno v peněžence potřebujete přenášet. Pozor však na doklady, pro případ krádeže peněženky je bezpečnější mít je v samostatném pouzdře.

Peněženka a klíčenka Guess
Autor:  italiedoskrine.cz
Tip: Malá kožená peněženka či klíčenka GUESS je na čelní straně zdobena velkým GUESS logem a uvnitř rozdělena na 2 části. Rozměry jsou 14x9 cm a cena 990 Kč. Je zabalena v modré dárkové krabičce GUESS, takže se hodí i jako pěkný dárek.

Spoustu dalších peněženek světových značek za bezkonkureční ceny a také jiné doplňky i oblečení vám přináší e-shop Italiedoskrine.cz.

Komerční prezentace

Autor: zuf