Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Issová a Vilhelmová: Chodit neumí, ale zadky vrtí

4. března 2011 | 16:22

VIDEO: I když Martha Issová (29) a Tatiana Vilhelmová (32) nemají výšku modelek, přesto si je módní návrhářka Jaroslava Procházková vybrala jako hvězdy své autorské přehlídky. Jak drobné herečky zvládly chůzi po přehlídkovém mole?

Styl předvádění obou hereček byl opravdu ojedinělý. Zatímco Tatiana molem doslova protančila, Martha svou cupitavou chůzí při níž vrtěla zadkem, připomínala hvězdy z filmů z třicátých let.

"Rozhodně si o sobě nemyslím, že jsem modelka, beru to jako herecké představení. Nasadím profesionální úsměv a jdu s kůží na trh. Samozřejmě jsem měla strach, abych sebou nesekla, ale kdyby se to stalo, tak bych zaimprovizovala," sdělila Blesk.cz Táňa.

Herečka už nejednou předváděla různé modely, ale na nabídku předvádět barevné úpletové modely kývla, protože návrhářka je její známá.

Video se připravuje ...
Rozhovor s Tatianou Vilhelmovou • VIDEO: Jan Jedlička

Issová to zvládla i bez milence

Stejně to měla i Martha Issová, která si na mole odbyla premiéru. "Nikdy jsem nepředváděla, ale musím říct, že jsem si to moc užila. Asi budu předvádět častěji. Takže čekám na nabídky," řekla Blesk.cz Martha, která po skončení přehlídky běžela na další akci. I když Issová několik dní před přehlídkou, která proběhla v Paláci Lucerna, naznačovala, že jí palce přijde držet její nový přítel režisér David Ondříček, nakonec to bez jeho přítomnosti zvládla.

Originální úpletové modely Jaroslavy Procházkové předváděly ještě další dvě herečky, a to Světlana Nálepková a Adriana Sobotová.

Video se připravuje ...
Mejdan s Markétou na módní přehlídce • VIDEO: Jan Jedlička

"S modelingem rozhodně začínat nehodlám, přece jenom už nejsem nejmladší, ale musím říct, že mě předvádění baví. A navíc tohle je móda, která se mi moc líbí a určitě si pár kousků do svého šatníku pořídím," řekla Blesk.cz manželka Luďka Soboty.

Autor: Markéta Reinischová, Kjos