Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nosková a Kerestešová vyzkoušely svatební šaty

17. února 2010 | 05:00

Zpěvačka Michaela Nosková (26) a herečka Andrea Kerestešová (25) si vyzkoušely, jaké to je procházet se po přehlídkovém molu. Obě čekal oříšek v podobě svatebních šatů.

„Měla jsem hroznou trému, nikdy jsem na molu nestála, ale šaty byly tak nádherné, že bych si podobně nápaditý model klidně oblékla na vlastní svatbu,“ svěřila Blesku Andrea, která už tři měsíce randí s podnikatelem Janem Leitnerem.

Ten už je jednou rozvedený a před Andreou chodil s misskou Markétou Divišovou, která se vdává letos v červnu. „My to na svatbu ale zatím nevidíme,“ shodl se zamilovaný pár.

Míša Nosková prý už na sobě jednou svatební šaty měla. „Bylo mi čtrnáct, měla jsem období anorexie a vážila jsem pod padesát kilo. Tenkrát jsem absolvovala první přehlídku, kdy jsem předváděla právě svatebky. Tahle byla druhá a sama jsem si vyžádala hodně netradiční rudý model,“ prozradila.

Oficiálně je zpěvačka, která je ve 3. měsíci těhotenství, oblékne 7. července na zámku v Náchodě. „Chtěla jsem odvážnou róbu s odhaleným břichem, ale kvůli těhotenství jsem to musela přehodnotit a návrhářka Nataša Bottková mi ušije šaty v antickém stylu. Vypasované přes prsa a pak volné,“ upřesnila.

Autor: agš