Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Móda s Františkou: Ženy v černém!

Fotografie
18. září 2009 | 05:00

Kombinace černé s bílou patří ke klasice. Dá se rozvést v mnoha variacích a aplikovat napříč styly. Ať už ve vzoru v optickém členění plochy nebo možnosti, že jedna z barev bude k druhé akcentem.

Toto barevné spojení je jistě efektní, považuje se za velmi elegantní, ale také je dobré si uvědomit, že stylistické chyby v ostrém kontrastu více vyniknou. Dnešní trojice to ale zvládla na jedničku!

Monika Absolonová

Vzpomínka na Audrey Hepburn

396284:gallery:true:true

Propínací košilové šaty z průsvitného šifonu. Mašle pod krkem a nádherný akcent běloskvoucího límce s manžetami. Výborné brýle i botky. Skvělá připomínka francouzského stylu. Vše stylově zapadá až na krásnou, leč k outfitu poněkud velkou kabelu.
1-

Petr Černocká

Půvabné retro

396285:gallery:true:true

Cibulovitě vrstvené šaty s akcentem krajky a šifonu. Hra na téma černá s bílou vyvedená ve vzoru – nápadném a zároveň elegantním. Pásek je až moc robustní, ale jinak skvělé. Dobře zvolené punčochy se střevíčky. Příklad, že lze mít i ve středním věku pel děvčátka.
1

Vlaďka Erbová

Příjemný minimalismus

396286:gallery:true:true

Hladký černý top, bílé přiléhavé sáčko a úzké džíny, které jsou univerzálním doprovodem black & white. Sportovní tornička, střevíčky na podpatku a červený akcent nalakovaných nehtů. Jednoduché, ležérně elegantní. I takto může vypadat klasika.
1