Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Proměna: Konečně přirozená

30. července 2008 | 08:16

Naše čtenářka měla šťastnou ruku. V tipovací soutěži vyhrála proměnu od kadeřnice a vizážistky, které krášlí i finalistky soutěže Miss České republiky.

Pavla Lišková (32)

Čtenářka Pavla přijela na fotografování z Plzně. Je studentkou vysoké školy a ve volném čase ráda relaxuje při čtení, cestování a při sportu. Od proměny očekávala především změnu barvy vlasů. Pavla si je totiž podomácku odbarvovala, a tak měly nejednotnou barvu a byly spíše žluté než blond.

VLASY
Pro Pavlu bylo nejtěžší přistoupit na krácení vlasů. Pěstovala si je co nejdelší, jenže konce měla roztřepené a zeslabené. Blond barvu se Blanka Hašková rozhodla Pavle zachovat, ale samozřejmě v přirozeném tónu. Po dlouhém přemlouvání nakonec Pavla ke krácení svolila, a tak jí Blanka vlasy sestříhala a odlehčila.

MAKE-UP
Pavlina pleť bohužel nese stopy po akné, proto bylo prvním úkolem vizážistky opticky ji vyhladit a vystínovat make-upem. Celkově ale volila Renata Zelinková jemné, decentní líčení. Oči prozářila zlatými stíny, které ladí s Pavlinou barvou vlasů.

Po proměně
I Pavla byla s proměnou spokojená: "Moje vlasy konečně působí zdravě a přirozeně a mají jednolitou barvu. To, že mi Blanka vlasy zkrátila, mě přece jen trochu mrzí, ale na druhou stranu jsem ráda, že nedošlo k razantní změně mého vzhledu, čehož jsem se před proměnou trochu bála," shrnuje změnu image čtenářka Pavla.

Poděkování:
Za proměnu čtenářek děkujeme studiu Hair Area, Zlatnická 12, Praha 1, www.hairarea.cz, tel: 222 222 016, mob: 776 659 803

Autor: duš
Související články