Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Poprvé blond!

27. června 2008 | 11:14

Naše čtenářka měla šťastnou ruku. V tipovací soutěži vyhrála proměnu od kadeřnice Blanky Haškové a vizážistky Renaty Zelinkové, které krášlí i finalistky Miss České republiky.

LENKA HODAŇOVÁ (22)
Čtenářka Lenka přijela na proměnu z Jihlavy. Studentka vysoké školy se na změnu image moc těšila. Do studia Hair Area dorazila v doprovodu svých rodičů, kteří chtěli sledovat dceřinu proměnu "v přímém přenosu". Na svých krátkých hnědých vlasech si Lenka dovedla představit extravagantní účes a barevné melíry. Viděla to stejně i kadeřnice Blanka Hašková?

Vlasy
Blanka Hašková se rozhodla pro jinou variantu. Lenčinu hnědou kštici přebarvila na světlou blond. Na střihu se mnoho měnit nedalo. Kadeřnice tedy alespoň účes pozměnila krátkou ofinkou a lehce ho prostříhala.

Make-up
Lenka očekávala, že jí vizážistka Renata Zelinková vykouzlí jemné, mladistvé líčení v pastelových tónech. Její představy se příliš nelišily od skutečnosti. Lenčina pleť je svěží a zdravá, proto nepotřebovala složitější zásahy. Vizážistka sjednotila barvu pleti make-upem a oči zvýraznila hnědými stíny, které s Lenčinýma očima dokonale ladí.

Po proměně
Lenka byla ze své proměny opravdu nadšená. Moc si pochvalovala práci vizážistky i kadeřnice. Novou barvu vlasů si prý nějakou dobu určitě zachová. Kladnými reakcemi prý nešetřilo ani Lenčino okolí.

Poděkování: Za proměnu čtenářek děkujeme studiu Hair Area, Zlatnická 12, Praha 1, www.hairarea.cz, tel: 222 222 016, mob: 776 659 803

Autor: duš
Související články