Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jednoznačně dokonalá

25. června 2008 | 12:08

I učitelka češtiny může být dokonalou a elegantní ženou, která přesně ví, co se právě nosí!

Elegantní dáma

Hana Vozábová (52)

Paní Hana pracuje jako zástupkyně ředitele a zároveň učitelka češtiny a dějepisu na II. stupni základní školy. Přišla za námi ve sportovnějším oblečení, u kterého oceňuje především pohodlí. Od celkové proměny očekávala hlavně odbornou radu, jak má zkrotit své neposlušné vlasy. Jako matka a zároveň velmi zaměstnaná žena nemá moc času věnovat se jen sama sobě.

Náš tým odborníků

Džamila Nováková – fashion stylist

Džamila Nováková vytváří image i takovým hvězdám, jako jsou Sisa Sklovská a Helena Vondráčková. Paní Haně oblékla bílé šaty v retro stylu, které dobře kontrastovaly s její snědší pletí.

Zdeněk Fencl – hair and make-up stylist

Odborník na vlasy a dokonalý make-up Zdeněk Fencl pečuje o perfektní vzhled například Simony Krainové a Leony Machálkové. Naší čtenáčce vytvořil vykouzlil jemný make-up, který zdůraznil její přirozenou krásu.

Jak proměna probíhala

Vlasy: Kadeřnice Lenka se rozhodla změnit paní Haně nejprve barvu vlasů. Aby překryla nevýraznou barvu, použila tři odstíny blond, které nanášela na vlasy postupně. Vlasy tím oživila a dodala jim nový šmrnc. Polodlouhé vlasy sestříhala do "podkovy" a účes odlehčila prostříháním. Hance poradila, aby si ofinku sčesávala do strany, pěšinku uprostřed jí striktně zakázala.

Make-up: Kvůli suché pleti naší čtenářky použil vizážista hydratační make-up, následně ještě dva odstíny tvářenky – broskvovou a pink. Oči zvýraznil hnědými očními stíny a kladl přitom důraz na přirozený vzhled, který je právě moderní. Paní Haně nechal upravit a obarvit obočí, protože její přirozené budilo dojem spadlých očí.

Oblečení: Džamila vybrala pro naši čtenářku černé elegantní kalhoty sportovního střihu, ve kterých se paní Hana cítila dobře – hezky zdůraznily její štíhlou postavu. Kalhoty zkombinovala s bílým tričkem s dlouhým rukávem, na které navrstvila hedvábný starorůžový top. Ten dodal oblečení na zajímavosti. Starorůžové balerínky barevně ladily k hedvábnému topu a béžová kabelka hezky ladila s trikem. Celý outfit stylistka doplnila výrazným náhrdelníkem.

Proměnu provedli odborníci ze salonu Visagefactory, www.visagefactory.cz.

Styling: Džamila Nováková, vizáž: Zdeněk Fencl, vlasová úprava: Lenka Procházková.

Při proměně byly použity doplňky a oblečení značky Zara a Guess.

Autor: duš, mif
Klíčová slova: bpž;bpz;proměna;
Související články