Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jsem někdo jiný

17. března 2008 | 13:48

Šárka (18) studuje gastronomickou školu v Praze. Ráda tančí, a proto jsme se zaměřili na outfity, ve kterých bude naše čtenářka zářit na každé párty

Šárka (18) studuje gastronomickou školu v Praze. Příležitostně se věnuje modelingu. Šárka ráda tančí, proto s oblibou chodí do klubů, kde se může při tanci vyřádit. Před proměnou U mladých žen v oblékání zpravidla převládá trochu fádní sportovní styl. Zaměřili jsme se na nové outfi -ty, které by naše čtenářka mohla nosit na párty. Po proměně Outfit č.1 Šaty, Conbipel Šperky 2 ks, Diva Boty, Deichmann Outfit č.2 Top, Tally Weijl Bolerko, Tally Weijl Pumpky, Tally Weijl Šperk, Tally Weijl Boty, Deichmann Její názor po proměně Užila jsem si to, a moc! Nejvíc jsem byla překvapená z líčení, které bylo jemnější, než jsem zvyklá. Jsem moc ráda, že mi teď vlasy září zdravím. Maminka mi hned ve dveřích říkala, že jsem podobná herečce Nikol Šíbrové. Spolužáci to okomentovali slovy: ,,Jsi někdo úplně jinej!"   NÁŠ TÝM ODBORNÍKŮ  Vizáž a styling - Petra Šestáková Na první pohled mě překvapilo, jak silně si Šárka líčí oči. Je to častý zvyk mladých slečen, které si neuvědomují, že je tento ranní rituál dělá staršími a oči ještě více zapadnou v obličeji! Jemná pleť vyžadovala jen minimum korekcí. Zaměřila jsem se tedy hlavně na líčení očí, chtěla jsem ukázat, že se obejde i bez černé kajalové tužky. Vlasy - Petra Grófová Hair City Palladium, Praha 1 Šárka měla odrostlé melíry se suchými, roztřepenými konci. Ve vrchní části účesu jsem obnovila melír a spodní část jsem ponechala v původním odstínu. Vlasy jsem sestříhala a odlehčila, aby vynikl mladistvý vzhled čtenářky.


Děkujeme za spolupráci Kadeřnickému salonu Hair City Palladium, Praha 1, tel.: 222 316 111, a kosmetické společnosti ORIFLAME. Adresář: Conbipel, Deichmann, Diva, Tally Weijl (OC Palladium)

Související články