Pondělí 20. května 2024
Svátek slaví Zbyšek, zítra Monika
Polojasno, bouřka 23°C

Proměna: Splnila si sen!

7. ledna 2008 | 10:00

Paní Halině jsme splnili jeden krásný sen. Její přítel, před kterým proměnu zatajila, byl změnou příjemně překvapen

Paní Halina (47) pochází z ukrajinského Doněcku. Žijí tam její 2 děti, které se Halina snaží finančně zajistit. V Praze pracuje už čtvrtým rokem jako kuchařka v creperii. Nejvíc ji baví tanec, je ráda, když si s přítelem mohou vyjít někam o víkendu. Její názor po proměně "Ještě teď tomu nemohu uvěřit! Byla jsem moc šťastná, že jste vybrali do proměny právě mě. Ale nejvíce byl překvapený můj přítel, protože jsem to doma tajila. Moc mi chválil vlasy a líčení. Kamarádky v práci také hodnotily moji proměnu kladně. Děkuji moc, splnil se mi v Čechách jeden krásný sen!"


Vizáž a styling Petra Šestáková Paní Halina má velmi suchou pleť. Doporučila jsem jí výživný denní krém. Na pleť jsem nanesla světlý make-up a jen velmi lehce jsem ji přepudrovala. Víčka jsou zvýrazněná zelenými stíny, které harmonizují s barvou očí. Na horní řasy jsem nanesla zhušťující černou řasenku. Tváře jsem zvýraznila broskvovým odstínem tvářenky. Stejný odstín byl použit i na rty. Náš tým odborníků Vlasy - Lenka Grulichová, Kadeřnictví HAIR CITY Velmi jemné vlasy paní Haliny byly příliš odbarvené. Působila usedle a unaveně. Aby více vynikl obličej, zvolila jsem tmavší odstín vlasů. Kratší střih podtrhl barvu a docílila jsem tím i většího objemu účesu na vrcholku hlavy. Před konečnou úpravou vlasů musí paní Halina používat silná tužidla. Účes jí pak vydrží po celý den.
Paní Halinu stylistka Petra Šestáková oblékla do: Šedé triko, Orsay, 299 Kč Smaragdové triko, Orsay, 229 Kč Vesta, Orsay, 749 Kč Kalhoty, Orsay, 749 Kč Stříbrné lodičky, Deichmann, 599 Kč Korále, Pearl Bohemica, 255 Kč Náramek, Pearl Bohemica, 73 Kč
Adresář: Orsay, Deichmann, (Galerie Butovice, Praha 5); Pearl Bohemica - eshop.pearlbohemica.eu; Baťa, New Yorker (OC Chodov, Praha 4) Děkujeme za spolupráci: firmě L´Oréal Paris, Praha 5 a kadeřnictví HAIR CITY, OC Olomouc City (tel.: 585 710 500)

Související články