Sobota 18. května 2024
Svátek slaví Nataša, zítra Ivo
Oblačno, déšť 19°C

3 účesy = 6 možností

12. listopadu 2007 | 10:00

Přemýšlíte, jak upravit své dlouhé vlasy podle nejnovějších trendů? Tak to vás určitě potěšíme. V kurzu jsou totiž vlasy přirozené, rozpuštěné

Přichystali jsme pro všechny pár užitečných nápadů. Dozvíte se, dlouhovlasé brunety, blondýnky i zrzky jak si upravit hřívu podle nejnovějších módních trendů.


Katka - brunetka Přiblížili jsme se k modernímu retro stylu: vlasy jsme natočili na velké natáčky, vykartáčovali a vytvarovali do efektních vlnek. Zafixovali jsme je lakem. Pro večerní příležitosti je tu druhá možnost: postup je stejný jako u prvního účesu, ale vlny více vyčešte a nechte je volně padat na ramena. Také líčení je laděné do stylu retro - oči jsme zvýraznili linkou až k jejich vnějšímu koutku a na rty jsme použili jen perleťový lesk na rty.
Veronika - blondýnka Nechali jsme jí dlouhé vlasy, ale upravili jsme je do elegantního účesu, který může nosit do práce nebo na významná setkání. Vlasy jsme vyfoukali a vytvarovali do moderních vln ve stylu 60. let. Tento účes je velmi jednoduchý. Můžete si ho vytvořit sama, postačí vám jen dobrá kulma a lak na vlasy - účes vydrží celý den. Druhá varianta je vhodná pro dámy, které dávají přednost sportovnímu stylu: vlasy jsme sepnuli do nízkého ohonu a ofinu opět natočili. Veronika má krásné, výrazné rty, které jsme při líčení ještě zdůraznili. Líčka mají svěží broskvovou barvu.
Eva - zrzka U Evy jsme trochu experimentovali: její dlouhou hřívu jsme ostříhali do moderního postupného sestřihu. Snažili jsme se především zachovat její krásnou barvu vlasů a zdůraznit výraznou tvář. Dlouhé vlasy jsme vyfoukali a vytvarovali do velkých elegantních vln. Po ostříhání jsme vlasy vyžehlili a ofinu sčesali do tváře. Líčení je přizpůsobené jejímu typu: líbilo se nám, že můžeme zdůraznit pihy a krásné oči.

Související články