Sobota 18. května 2024
Svátek slaví Nataša, zítra Ivo
Oblačno, déšť 19°C

Stále šik

17. září 2007 | 10:00

Dokážeme vám, že i po 40 můžete vypadat jako modelky. Nevěříte? Je to tak! Správný střih vám ubere několik let

Myslíte si, že vám mladistvé účesy nebudou slušet? Neházejte flintu do žita a přesvědčte se sama, že všechno je možné. Správný střih vám ubere několik let.


Odvažte se! Hana, 50 let Co s krátkými promelírovanými vlasy, jejichž konečky jsou vysušené a poškozené? Něžná rozmarnost Barva: Původní odstín byl nahrazen zlatavě medovou barvou. Na regeneraci vlasů se nejlépe hodí výrobky pro poškozené vlasy. Střih: Všechny vlasy byly sestřihnuty do jedné délky. Kontury okolo obličeje a v zadní části hlavy byly prostříhány. A výsledek? Mladistvý rozčepýřený vzhled, který má objem a přirozený půvab. Hana omládla a doslova se rozzářila. Sofistikovaný půvab Toto je důkaz, že i z krátkého sestřihu můžete vykouzlit několik účesů. Do vlhkých vlasů použijte fénovací fluid a vysoušejte je s pomocí velkého kulatého kartáče směrem od čela nahoru. Na závěr vlasy zafixujte lakem.
Usedlá? Už ne! Kateřina, 40 let Mdlý a příliš usedlý vzhled. Neforemný střih a špatná barva. Co s tím? Klučičí elegance Barva: Byla použita chladně čokoládová barva a po stranách a v zadní části hlavy byl aplikován melír. Barva se udrží díky používání kosmetický přípravků, které ji chrání. Střih: Nastala viditelná změna. Aby bylo možné různě upravovat patku, byla ponechána delší, podobně tomu bylo i se zadními partiemi účesu. Vlasy nahoře byly sestříhány nakrátko. Docílilo se tak velice mladistvého vzhledu. Kateřina může experimentovat a zkoušet různé úpravy účesu. Sexy strohost U této úpravy vlasů se doporučuje pro snadnější práci použít vlasovou žehličku. Na mokré vlasy použijte ochranný a vyrovnávací gel. Na obou fotografiích je znát, co dokáže udělat úprava ofinky s celkovým vzhledem.
Žádná šedá myška! Lucie, 43 let Vlasy matné a bez energie. Střih, ze kterého nelze vytvořit jiný účes. Přirozená ležérnost Barva: Vlasy byly obarvené hnědou barvou s měděným nádechem a jemně promelírovány o něco světlejším tónem. I tentokrát se doporučuje o vlasy pečovat s pomocí přípravků na barvené vlasy. Střih: Byl kladen důraz na ztenčení klouzavým střihem, a to především v bočních partiích. Aby se s vlasy dalo pracovat, byla ponechána delší i přední část. I s takovým účesem, jaký Lucie měla, lze dělat zázraky. Na vlhké vlasy použijte silně tužicí pěnu, účes vyfoukejte dohladka s pomocí plochého kartáče a prsty vpracujte do vlasů krém. Dotvarujte jednotlivé partie. Umírněná extravagance Do mokrých vlasů naneste voňavý tekutý gel a vyfoukejte je v předklonu proti směru růstu (zezadu dopředu). Účes vytvarujte do požadované formy a zafixujte s pomocí silně tužícího laku na vlasy.

Související články