Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nedávejte si na pleť škodliviny! Objevte kouzlo přírodních olejů

12. prosince 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Přírodní oleje na pleť hravě strčí do kapsy kdejaký krém. Právě oleje se v posledních letech staly naprostým hitem v péči o pleť a není se ani čemu divit, protože jsou tím nejpřirozenějším přípravkem a vyznačují se velmi vysokou kvalitou a účinností.

Při výběru kosmetiky si dejte pozor na složení

Tak jako čteme složení potravin při nákupu, je nutné číst i složení kosmetiky, kterou na pleť a pokožku používáme. Kůže totiž vstřebává až 60 % toho, co na ni naneseme, a proto bychom měli volit to nejlepší. Běžné kosmetické přípravky jsou vyráběny z ropy získávaných minerálních olejů, obsahují petrochemikálie, propylen, benzen a jiné toxické, syntetické přípravky, které se přes kůži dostávají přímo do našeho těla. A to určitě nechceme.

Například vazelína a jiné ropné deriváty jsou v kosmetickém průmyslu využívány zcela běžně, avšak tyto produkty ucpávají póry a kůže pak nemůže volně dýchat. V konečném výsledku může používání takové kosmetiky stav naší pleti jen zhoršit.

Jak poznáte kvalitní přírodní kosmetiku?

V přírodní kosmetice by se neměly vyskytovat žádné syntetické látky, které mají negativní vliv nejen na lidské zdraví, ale i životní prostředí. Naopak její složení by mělo být založeno na vysoké koncentraci rostlinných olejů a extraktů. Díky přírodnímu složení nevyvolává taková kosmetika žádné alergické reakce a je tudíž vhodná pro všechny, i osoby s problematickou a citlivou pletí či různými kožními onemocněními.

Přírodní oleje jsou to nejlepší, co své pleti můžete dopřát

Pleťové oleje pokožku hloubkově vyživí a dokonale zregenerují. Při výběru se zaměřte na přípravky obsahující nejen kvalitní oleje, ale i další klinicky ověřené přírodní látky, které podporují blahodárný účinek daného oleje. Obrovská výhoda pleťových olejů spočívá také v tom, že na rozdíl od krému nejsou založeny na vodě, ale sestávají z čistých lipidových sloučenin, tedy z tuků. Právě proto jsou výživnější, snadněji aplikovatelné a zároveň hlouběji pronikají do pleti, kde následně poskytují potřebnou péči.

Zázraky z lékárny

lékárnách se skrývají opravdové skvosty! Přírodní pleťová kosmetika Planthé Laboratories neobsahuje žádné chemické konzervanty či jiné dráždivé a alergenní složky. Je založena na vysoké koncentraci rostlinných a bylinných olejů a extraktů. Tím je vhodná naprosto pro každého.

Zázrak jménem kyselina hyaluronová

Kyselina hyaluronová v posledních letech nabírá na popularitě, jelikož má výjimečnou schopnost vázat vodu a dokáže skvěle hydratovat pokožku. A právě nedostatečně hydratovaná pokožka je důvodem vzniku vrásek. Planthé Hyaluronové sérum navíc obsahuje růžovou vodu a extrakt zeleného čaje a chmele. Díky této jedinečné kombinaci vyhlazuje a vypíná pleť, vyplňuje vrásky a zanechává pleť svěží, pružnou a mladistvou. Díky přírodnímu složení a optimálnímu pH nedráždí pokožku a je tak vhodné pro každý typ pleti.

Autor: Shutterstock

Navraťte pleti vitalitu a pružnost díky séru s obsahem retinolu

Vlivem věku ubývá v pleti kolagen a ta pak ztrácí svou elasticitu. Kolagen dodává pleti pevnost a sílu a je zodpovědný za její mladistvý vzhled bez vrásek. Právě rozklad kolagenu a snížení jeho produkce vede k rozvoji vrásek a zestaršujícímu vzhledu. Doplněním látek bohatých na kolagen můžete posílit přirozenou obnovu kožních buněk a syntézu kolagenu a viditelně tak redukovat projevy stárnutí.

Pro přirozenou obnovu kolagenu je také důležité se vyvarovat ultrafialovým zářením, dbát na správnou životosprávu a pečovat o svou pokožku také zevnitř. A právě Planthé Retinol sérum s unikátní  kombinací  rostlinných  olejů,  retinolu  (vitaminu  A),  extraktů rozmarýnu a granátového jablka dochází ke stimulování přirozené obnovy kožních buněk a syntéze kolagenu.

Autor: SWISS PHARMACEUTICAL INVESTMENT LLC