Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Proměna: Ve znamení sportu

15. února 2008 | 11:05

Paní Gabrielu, která to k nám neměla příliš daleko, jsme změnili k nepoznání. Manžel i dvě dcerky budou nadšeni

Paní Gabriela (33) to k nám měla na proměnu jen kousek, protože je z Prahy. Ale komplikace nastaly, když zjistila, že je ve stejný den objednaná s dcerou k zubařce. Naštěstí ji zastoupil manžel, a tak se u nás mohla nechat zkrášlit.


Před proměnou Ke svým dcerám Nikole (7) a Lucii (4), se kterými je doma, se obléká pohodlně. Takže vítězí klasika: džíny a tričko. V obchodě většinou nejdříve sáhne po červené barvě, určitě by si na sebe nikdy neoblékla sukni do půli lýtek.
Její názor po proměně "Když mi babička předávala v den proměny děti, které mi hlídala, tvrdila, že mě poznala jen podle kabelky (... smích...)! Z tmavého podbarvení vlasů jsem byla nejdříve trochu nesvá, ale všichni mi to pochválili a já nosila vlasy týden rozpuštěné, což se u mě nestává často. Manžel byl spokojený a dokonce říkal, že bych si mohla vydělávat modelingem. Ještě jednou vám děkuji, byl to opravdu příjemný odpočinkový den."
Náš tým odborníků Vizáž a styling: Petra Šestáková Oblečení, které jsem pro Gabrielu vybrala, bylo pro mě inspirací i pro líčení. Hnědožluté stínování očí bylo jasnou volbou. Hladká mladistvá pleť ještě více vynikla po nanesení podkladového krému. Světlejší lesk podpořil novou image. Vlasy: Barbora Kožíková Kadeřnictví Hair City, Novodvorská Plaza Paní Gabriela velmi ráda sportuje, a proto jsem se rozhodla zachovat delší střih vlasů. Jednotvárný účes jsem oživila podbarvením spodní části tmavě čokoládovou barvou. Vrchní část vlasů jsem promelírovala světlou barvou.
Po proměně - oblečení: * Hnědé tričko, Takko, 149 Kč * Žluté šaty, Takko, 449 Kč * Tříčtvrteční hnědé kalhoty, Takko, 599 Kč * Hnědá kabelka, KCS, 799 Kč * Hnědé dřeváky, KCS, 1 299 Kč * Náušnice, Pearl Bohemica, 48 Kč * Náramek, Pearl Bohemica, 205 Kč Tip stylistky: Pokud nemáte náladu ozdobit svůj dekolt korálky, klidně si je omotejte kolem ruky.
Adresář: Takko, KCS (Galerie Butovice, Praha 5); Baťa, New Yorker (OC Chodov, Praha 4); Fashion Kebab store, Dušní 13, Praha 1; eshop.pearlbohemica.eu Děkujeme za spolupráci firmě L´Oréal a kadeřnictví Hair City, Novodvorská Plaza, tel.: 241 490 477

Související články