Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Víme, který krém vás osvobodí od používání pudru i korektoru!

17. března 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Dovedete si představit, že byste místo krému proti vráskám, hydratačního krému, korektoru, podkladu pod make-up či pudru a nočního krému použili jen jeden produkt? Teď je to možné!

Autor: Lux-Factor

Nejžádanější omlazující krém Lux-Factor 4D Hyaluron, který v rekordním čase zaujal již více než 25 000 Češek, včetně zpěvačky a herečky Lucie Vondráčkové, dokáže opravdu všechno. Účinkuje již po 2 týdnech používání a účinně vyhlazuje vrásky a tenké linky v okolí očí, úst a na čele, kterým se po 30. roce života nelze vyhnout. 100% přírodní krém zajišťuje dobrou hydrataci pokožky a zabraňuje jejímu vysušování. Kromě toho, že jej můžete používat ráno i večer, je vhodný i jako skvělý podklad pod make-up.

Autor: Lux-Factor

Zapomeňte na obrovské množství pudru a otravné překrývání všech nedokonalostí obličeje korektorem, který jen zhoršuje stav vaší pleti. Dopřejte si ty nejlepší ingredience, které jsou součástí 4D Hyaluron krému a po 2 týdnech používání bude vaše pleť bechybná, omlazená a rozzářená. Pudr a korektor se stanou jen minulostí.

Proč ho zbožňujeme?

Pleti navrací svěžest a mladistvý vzhled a velmi účinně vyhlazuje vrásky. Obsahuje také kvalitní mandlový olej, který přirozeně vyživuje kožní buňky, stimuluje jejich funkci a tím zlepšuje strukturu pleti a postará se io její rovnoměrný tón.

Jak účinkuje?

Mikromolekuly účinných složek v krému Lux-Factor 4D Hyaluron pronikají do hlubších vrstev kůže a díky svým biotickým funkcím v mezibuněčných membránách naplní kožní záhyb zevnitř směrem ven. Tím je vytvořen rychlý omlazující účinek a mladistvý vzhled pokožky. Patentovaná formule s osvědčenými 4D složkami stimuluje přirozený proces obnovení pokožky, ideální kombinace účinných látek chrání pokožku před škodlivými vnějšími vlivy, proto je pleť při pravidelném používání krému 4D HYALURON pevná a mladistvá.

Před a po 4 týdnech používání krému proti vráskám Lux-Factor 4D Hyaluron
Autor: Lux-Factor

Chtěli byste vyzkoušet nejlepší omlazující krém Lux-Factor 4D Hyaluron, ale nevěříte nakupování přes internet?

Nebojte se, protože značka Lux-Factor si je tak jistá kvalitou svého produktu, že vám dokonce během 30 dnů vrátí peníze, pokud s krémem nebudete spokojeni. Právě teď si jej můžete objednat za akční cenu s 50 % slevou na www.luxfactor.com/cs-cz/index nebo na čísle 02 9618 2861.

Pro dodatečnou 12% slevu využijte kód 12BLESK, který platí jen do pátku 25. 3. 2022.

Kód na super slevu můžete zadat do objednávky na naší stránce nebo nám jej můžete poskytnout na bezplatném čísle 02 9618 2861.

Autor: Lux-Factor