Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nebojte se ukázat prsa

Poradíme vám, jak vybrat prádlo, abyste dotvarovala nebo 'vyzdvihla' co je zapotřebí.
16. července 2007 | 07:27

Trápíte se tím, že jste na hrudníku moc nebo naopak málo vyvinutá? Konec stresům, "prodejte" to, co vám příroda nadělila. My vám poradíme

Trápíte se tím, že jste na hrudníku moc nebo naopak málo vyvinutá? Tak konec stresům, "prodejte" to, co vám příroda nadělila sebevědomě - věřte, že své obdivovatele si jakákoli velikost hrudníku vždy najde! My vám poradíme, jak vybrat prádlo, abyste dotvarovala nebo "vyzdvihla" co je zapotřebí.


Když přebývá… Naštěstí už není takový problém sehnat pěkné prádlo větších velikostí nebo dokonce si nechat ušít podprsenku přímo na míru. Ovšem čím větší prsa máte, tím obezřetněji volte své nové prádlo! Jak poznat to, které budete nosit velmi ráda? Prádlo má: * Silnější ramínka, nejlépe s vyztužením a třeba i měkkou vycpávkou na rameni - ta tlumí váhu obsahu košíčků a ramínko se pak nezařezává do kůže. * Pevný, ale elastický materiál, rozhodně vždy podšitý nebo řádně prošitý. * Pevné kostice, které ale nesmějí nikde tlačit. * Posuvná ramínka a široké zapínání - opravdu velké velikosti nejraději na tři háčky. Čemu se vyhnout: * Podprsence, která nesedí, někde tlačí nebo naopak nedrží. * Tenkým ramínkům - ta se budou vždy zařezávat a kůže pod nimi bude bolet. * Materiálu, který není příjemný již při zkoušení - tlačí, škrábe nebo naopak příliš "pruží". Když se nedostává… Nebojte se, také na vás mysleli výrobci prádla a tak máte rozhodně z čeho vybírat. Ty obdařenější by se jistě přely o to, že dokonce máte větší výběr! Jak by měla vypadat ta vaše podprsenka: * Hledejte typ s push-up efektem nebo alespoň celovyztužené - a nekupujte, dokud nevyzkoušíte jak sednou. Zvolit můžete s vloženou vycpávkou nebo vyztužením košíčku. * Najděte vhodný střih, který vyhoví tvaru hrudníku - pro širší se hodí podprsenka s širším středem mezi koši, pro užší s užším středem. * Tvar prsou vylepší kostice, ale neměla by tlačit. * Jestliže chcete opticky dodat objemu svým vnadám, investujte do podprsenky s všitými vycpávkami. * Pro vás jsou ideální i modely bez ramínek. Čemu se vyhnout? * Nevyplatí se snaha jakkoli opticky zvětšit hruď zbytečně větším prádlem nebo amatérským"vycpávání".

Související články