Sobota 28. září 2024
Oblačno, déšť 18°C

Proměna: Koncert pro krásu

28. května 2007 | 10:00

Věříme, že se paní Lence díky naší proměně, již brzy podaří získat nové zaměstnání

Paní Lenka (32) přijela z Chomutova, kde donedávna vyučovala hru na housle. Bohužel, o práci přišla. Ráda by hrála ve filharmonii, ale to by musela dojíždět do Prahy. Ani talentovaní lidé to nemají jednoduché. Proměnu s ní prožíval její manžel František.


Jak jsme ji proměnili: Vlasy Kadeřníkovi bylo hned jasné, že vlasy se nebudou ztmavovat, ale naopak zesvětlovat, čímž se obličej paní Lenky zjemní. Navíc melíry nanesl tak, aby nebyl znatelný odrost a aby s těmito zákaznice vydržela asi 2 měsíce. Oblečení Módní vrstvení Lence jen prospěje, a tak stylistka neváhala. Lenka byla trochu překvapená, ale model se jí líbil. Make-up Líčení Lenka moc nedá, a proto byla ohromená, co všechno se s její suchou a citlivou pletí dá udělat. Vizážistka Petra použila nejsvětlejší makeup a obličej přepudrovala. Pro vystínování očí nanesla růžový oční stín, vnější koutky očí ztmavila modrým stínem. Bylo nutné zvýraznit obočí, a to tmavě hnědým stínem s použitím štětce. Tvářenka a lesk na rty se staly důležitou tečkou za proměnou.
Lenčin názor po proměně: "Takhle krásně se obléci by mě samotnou asi nenapadlo, nikdy jsem tak zajímavě oblečení nevrstvila. Po úžasné proměně vím, že se mám co učit! Slečna Petra Šestáková ze mě udělala úplně novou ženu."
Paní Lenku Petra Šestáková oblékla do: * Tričko růžovovínové, Top Secret, 359 Kč * Bílá halenka, Top Secret, 379 Kč * Kalhoty, Top Secret, 759 Kč Na tvář použila: * Pudr, True Match, L´Oréal, 299 Kč * Oční stíny Trio, L´Oréal, 299 Kč * Tvářenka, L´Oréal, 292 Kč * Lesk Glam shine holographic, L´Oréal, 199 Kč
make-up a styling: Petra Šestáková hair styling: Jakub Foltýn
Adresář: New Yorker (OC Nový Smíchov) Praha 5; Top Secret (Galerie Nové Butovice) Praha 5

Související články