Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Poradíme vám, čím potěšit své blízké

23. prosince 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Vánoce už klepou na dveře a čas na nákup dárků se krátí. Lidé zmateně pobíhají po obchodech, strkají jeden do druhého a tvoří nekonečné fronty. Opravdu je tohle pravá vánoční pohoda? Udělejte si dnes večer čas, uvařte si vánoční punč, posaďte se na gauč nebo do oblíbeného křesla a nakupte dárky z pohodlí domova.

Vůně pro páry Davidoff Cool Water

Nebojte se. Pánové, vy nebudete vonět jako žena. Dámy, vy nebudete vonět jako muž. Toaletní voda Cool Water je navržena tak, aby se drahé polovičky dokonale doplňovaly. Pro ni smyslně jemná svěží vůně s tóny melounu, broskve a růže. Pro něj osvěžující chladivá vůně rozmarýnu, levandule, santalového dřeva a jasmínu. Chcete se svým partnerem ladit nejen oblékáním? Buďte sladěni i svými vůněmi. Tomu říkáme opravdu nerozlučná dvojka!

Autor: el nino parfum, s.r.o.

Oslava ženskosti s Calvin Klein Woman

Říká se, že ženy dokáží vše vyjádřit jediným pohledem. Vůně Calvin Klein Woman v ikonickém flakónku s okem moc ženského pohledu zdůrazňuje. „I Am Woman“ slogan, který má za cíl utvrdit ženy v tom, že zvládnou vše, pro co se rozhodnou. Kontrasty ženské osobnosti jsou podtrženy akordy eukalyptu a citrusů v protikladu s černým pepřem. Vyjádřete svou ženskost, sebejistotu a hrdost s vůní Calvin Klein Woman.

Místo na výsluní s HUGO BOSS

Boss Bottled Ikonická vůně, která vznikla roku 1998. Smyslné spojení vanilky, skořice a santalu vám dodá sebedůvěru, zajistí úspěch a nedá spát milionům žen. Mimořádně svůdná Boss Bottled má již dlouhá léta úžasné hodnocení a stále se drží na výsluní pánských vonných produktů. Pokud tuto vůni zvolíte jako dárek pro muže, je skoro nemožné, že se netrefíte.

Autor: el nino parfum, s.r.o.

Pohádková kosmetika pro děti

Nevíte, co nadělit pod stromeček malé cácorce, která si potají chodí půjčovat vaší voňavku a malovat rty tou nejčervenější rtěnkou? Nabídka dětské kosmetiky inspirovaná pohádkovými postavami potěší každé dítě. Pro malého raubíře tu máme například vůně s postavami Star Wars nebo šampony a sprchová mýdla Avengers, která ze všední koupele dokáží udělat nevšední zábavu.

Autor: el nino parfum, s.r.o.

Tento rok dorazí vánoční dárky až k vám domů. Stačí, když je objednáte. Kdo je ale zabalí? Ježíšek asi ne. Ze široké nabídky dárkových kazet na Elnino.cz si snadno vyberete oblíbenou vůni nebo vhodný vánoční dárek, který už jen opatříte jmenovkou a dáte pod stromeček.