Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tuhé přírodní deodoranty ATTITUDE: bojovníci s potem

ATTITUDE
10. září 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Běžný člověk spotřebuje zhruba 5 balení deodorantů ročně. Za celý život je to v průměru 350 kousků. Jen si představte to množství plastu z jediného kosmetického produktu, který za život využíváme. Pojďme to změnit! Značka ATTITUDE má za cíl motivovat každého člověka k vědomé volbě nabídkou přírodních produktů, které dopady na naši planetu sníží.

V přátelství s lidským zdravím i přírodou

Nové deodoranty ATTITUDE společnost vyvíjela dlouhou dobu. Chtěla lidem nabídnout alternativu, která bude příjemná na nošení, spolehlivá a ekologická. A to se jí povedlo. Zvolila produkt, který obsahuje přírodní rostlinné vosky, bambucké máslo a kokosové oleje společně s kořenovým škrobem arrowroot (pro deodorační vlastnosti) a škrobem kukuřičným (pro absorpční vlastnosti).

V nových deodorantech Super Leaves nenajdete hliník, parabeny, triclosan, stearáty, ftaláty, mastkový pudr ani umělá barviva. Jsou veganské a nikdy nebyly testované na zvířatech (stejně jako veškerá ATTITUDE kosmetika). Díky tomu jsou tito přírodní pomocníci hypoalergenní a vhodné i pro jedince s citlivou kůží. To vše potvrzuje nezávislá certifikace EWG.

ATTITUDE
Autor: ATTITUDE

Řekněte ne plastovým obalům

Revoluční je i samotný obal tuhých deodorantů ATTITUDE. Ten tvoří trubička z tuhého papíru, která je kompletně biologicky rozložitelná. Deodorant z ní dostáváte díky systému push-up, což je velmi pohodlné. Zkrátka jen zatlačíte na spodní stranu a tyčinka se vysune. Až vám deodorant dojde, můžete obal v klidu vyhodit do tříděného odpadu.

Tyto sympatické deodoranty Super Leaves můžete zakoupit v pěti voňavých variantách: citronové, pomerančové, vůni bílého čaje, olivovníku a červených listů vinné révy. K dostání je také neparfémovaná varianta, pokud raději volíte produkty bez vůně.

Kupte produkt, my zasadíme strom

Pokud by vás nepřesvědčily výše vyjmenované výhody, máme ještě jedno eso v rukávu. Od jara 2020 se společnost ATTITUDE zavázala, že za každý produkt, který se prodá, zasadí strom. Vše provádí ve spolupráci se dvěma neziskovými organizacemi specializovanými na zalesňování: Eden Reforestation a One Tree Planted.

ATTITUDE
Autor: ATTITUDE

Tento program se nyní probouzí i v České republice, a tak se my všichni během září 2020 můžeme podílet na výsadbě pro zelenou budoucnost naší planety v rámci kampaně Kupte produkt, my zasadíme strom

Zapojíte se? My rozhodně. Věříme totiž, že každý krok, jakkoliv malý se může zdát, má svůj význam a může mít z globálního hlediska velký dopad.