Pátek 17. května 2024
Svátek slaví Aneta, zítra Nataša
Oblačno, déšť 20°C

Proměna: Jsem šťastná!

16. dubna 2007 | 10:00

Blesk pro ženy změnil vzhled paní Zuzany (37) ze Všetat. Posuďte sami, jak jí to po proměně sluší

Paní Zuzana (37) je právě nezaměstnaná, a tak mohla bez problémů přijet na proměnu až ze Všetat. V poslední době na sobě zapracovala a hodně zhubla, takže změna její vizáže byla příjemnou tečkou na závěr. Její názor po proměně "Ještě večer jsem se musela předvést skoro všem ve Všetatech a všichni mě chválili. Nedočkavě si kupují Blesk pro ženy a čekají, až v něm moje velká proměna vyjde. Od té doby, co mě Jakub tak krásně ostříhal, nemám žádné problémy s vlasy, jednoduše si je v předklonu vyfénuji - a je to! Střih se skvěle udržuje. Rady vizážistky Petry jsem si vzala k srdci a líčím se podle nich. Musím říct, že teď jsem nejšťastnější člověk na světě!"


Náš tým odborníků * Vizáž a styling - Petra Šestáková Ušlechtilé rysy v obličeji paní Zuzany mě mile překvapily a usnadnily mi práci. Krásně klenuté očnicové oblouky přímo vybízely k výraznějšímu vystínování oka. Vzhledem k tomu, že Zuzka je jemný a velmi světlý typ, musela jsem velmi citlivě volit barvy. Bezproblémovou pleť jsem sjednotila správným odstínem v barvě pleti. Oči jsem vystínovala stříbrnočerným stínem, který ve finále vypadá jako šedý. Tvář jsem podpořila vystínováním tvářenky v meruňkovém odstínu. Zuzce jsem také doporučila, aby nosila dlouhé náušnice, které jí prodlouží obličej. * Vlasy - Jakub Foltýn, kadeřnictví Hair City Nové Butovice Zuzka měla vlasy v délce pod ramena, celý její účes působil nevýrazně. Hned mi bylo jasné, že přírodní světle hnědé vlasy odbarvím světlými studenými melíry, které jemným vlasům zároveň přidají na objemu. Základ střihu je v prodlouženém mikádu - s délkou na ramena. Střih je postupný od středu hlavy a koruna krásy je dokončena romantickou ofinou.
Doplňky: * Náušnice, Deichmann, 149 Kč * Přívěsek na krk, Takko, 209 Kč * Vrstvené triko, Takko, 249 Kč * Sako, Takko, 449 Kč * Opasek, Takko, 299 Kč * Strečové džíny, Takko, 799 Kč * Lodičky Werner, KCS, 1 899 Kč * Kabelka, Deichmann, 399 Kč

Související články