Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Krásnější, mladší, šťastnější

2. dubna 2007 | 10:00

Každá žena jistě chce nastupující slunečné počasí přivítat krásná a atraktivní. My vám poradíme, jak toho docílit

Proč některé ženy vypadají neskutečně krásně? Možná znají super rychlé triky, které jsou nenáročné na čas i vynaloženou energii. Do 1 minuty * Chladivý gel Vyhlazuje oční partie. Gelové krémy s chladivým osvěžujícím efektem oživují oči, redukují otoky, jako jsou například kruhy pod očima. Kromě toho minimalizují i drobné vrásky v okolí očí, a to ihned! Tip profesionálů: Prsteníčkem vklepejte gel ve směru zevnitř obličeje ven, podpoříte tím tok lymfy! * Lesk na rty S jemně zabarveným leskem působí rty mnohem plněji. Tip: "Push-upovou" péčí o rty přípravek za vteřinu nanesete, ale působit bude po celý den! Vyhlazuje drobné mimické vrásky kolem rtů a zvětšuje jejich objem. * Protahování Nádherně vás uvolní a kromě toho udrží tělo ohebné. Proto byste se měla pořádně protahovat nejen v posteli, ale i během dne. * Pilulky Kapsle proti stárnutí posilují kožní buňky koktejlem z výživných mikrolátek. Křemík posiluje vazivo a omega-3 mastné kyseliny udržují organismus mladý zevnitř. * Smích Nic nestojí, a smát se je přece tak jednoduché! Stačí jen myslet na něco hezkého, například na milovaného člověka. Hned se budete cítit lépe a bude to na vás i vidět Ještě lepší: Zasmějte se od srdce! Uvolněte napjaté svaly na tváři a dopřejte si malý lifting.


Do 2 minut * Korektor Zakryje tmavé kruhy pod očima. Tip: Na zesvětlující krycí tyčinku nepoužívejte pudr, zvýraznila byste tím vrásky. * Efektní sérum Dodá pokožce potřebnou dávku energie, po nanesení se vytratí projevy únavy. Pleť působí čerstvě a odpočinutě. Tyto přípravky jsou ideální volbou, když se chystáte do práce nebo na schůzku. * Bronzovače Občas je vyzkoušejte. Pleťové krémy se samoopalovacím přípravkem vykouzlí na tváři pěkný letní vzhled. * Osvěžení Z kelímku: pobledlá pleť potřebuje správnou konzistenci make-upu. Ideálními jsou ultra lehké make-upy s částečkami odrážejícími světlo. Překryjí vrásky a vytvoří sametovou pokožku - pleť bude už na pohled příjemně hladká. * Trik s řasenkou Pomůže k zářivému pohledu: na vrchní řasy naneste dvojitou vrstvu barvy, důraz klaďte především na řasy u vnějšího koutku oka. * Barevné efekty Vytvoří dobrou náladu! Potřebujete jen jeden velký a měkký štětec, špetku pudrových zdravíček a pár minut času. Růžové (pro světlý typ pokožky) nebo oranžové tóny (pro teplý typ pokožky) naneste na líčka, horní víčka, spánky a bradu a dobře je rozetřete doztracena. * Turbo péče Takto čarují přední vizážisté: jako podklad pod make-up použijte namísto denního krému liftingovou masku!
Do 10 minut * Bleskové masky Masky s výtažkem řas aloe dopřejte občas tváři, krku a dekoltu. Tip: Zbytky si naneste na ruce a lokty. * Studená sprcha Vyžaduje sebezapření, ale jde to rychle a účinek je skvělý. Ledová sprcha nastartuje krevní oběh a podpoří prokrvení. Pokožka zazáří a vy zapomenete na to, jak jste byla unavená. * Peeling Rychlá pomoc pro pokožku. Dopřejte si jednou týdně peeling s ovocnými kyselinami. Tip: Pro citlivou pokožku se hodí peelingy s obsahem enzymů. * Šplíchání Používá ho jako tajnou zbraň mnoho hvězd. Poskytneme vám lacinější variantu, kterou zvládnete i doma: napusťte umyvadlo horkou vodou, namočte do ní mýdlo na citlivou pleť a kružte s ním po tváři. Poté si 20x šplíchněte horkou vodu do tváře a to samé opakujte 10x s tekoucí horkou vodou. Tato procedura čistí, stimuluje, případně trénuje pokožku a zpevňuje vazivo.

Související články