Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tipy a trendy pro krásu

Jaké jsou nejnovější triky pro dokonalé vlasy?
25. září 2006 | 10:00

Jaké jsou nejlepší finty na vlasy? Co je nového ve světě parfémů? Všechno víme, stačí si jen přečíst náš článek

Finta na vlasy: U vlasů hodně záleží na správné stylingové strategii. Velké množství používaných přípravků, horký vzduch při sušení a hřeben s ostrými štětinami způsobují, že vlasy velmi rychle působí opotřebovaně. Lépe uděláte, když před použitím fénu necháte vlasy proschnout na vzduchu. A vždycky si nejprve do vlasů vmasírujte stylingový produkt na proteinové bázi - udrží v nich vlhkost.


Nová kolekce L´Oréal Professionnel přichází s novou kolekcí barev a účesů podzim zima 2006/07 Majirel a Luocorol, která je doslova šitá na míru těmto ročním obdobím. Jejím heslem je přetváření člověka do podoby zvířete nebo rostliny. Žena - krajta (s dlouhými vlasy) a žena - zmije (s kratšími vlasy) jsou skvělými reprezentanty této nové kolekce. Odvážnou kombinací navazují "Vzácné druhy" na kolekci "Geometrické barvy". Novinka pro nadcházející sezónu však zachází ještě dál. Do fantastického, zvířecího a pohádkového světa a živí tím tak lidskou představivost. Proto se nebojte inspirovat a zahoďte tradiční konvence.
Voňavé TIPY Vůně ženy BOSS Femme, něžná a hřejivá vůně pro ženy od Hugo Boss. Čistá a ženská vůně bez těžkých tónů, z níž ucítíte i šťavnaté ovoce. Moderní dámská vůně je vyvážená, hebká i rafinovaná zároveň. Inspirací pro nový flakón byla aura, díky transparentním plochám a hře se světlem lahvička auru ženskosti doopravdy vytváří. Flakón o objemu 50 ml můžete zakoupit za 1 490 Kč. Vůně muže Pánská vůně od Raplha Laurena je sexy a rafinovaná a jmenuje se Polo Black. Je charakteristická svou aromatickou dřevitou vůní, vyznačuje se moderní směsí manga, stříbřitého pelyňku a černé pačuli, je i záhadná a trochu nebezpečná... Také lahvička Polo Black má stejné vlastnosti jako vůně samotná, je tedy sexy a vzbuzuje přitažlivost jejího uživatele. Černá s krásným stříbrným potiskem. Polo Black je k dostání ve 40ml balení za 1 290 Kč.
Barevný podzim pro ženské rty Díky Lancôme s řadou Luna Chic dosáhnete neobyčejného lesku rtů se rtěnkami Color Fever. Budete neobvykle dlouho smyslná stejně jako rty pokryté touto rtěnkou. Luna Chic rozzáří úsměv, který dokonale zachycuje odlesky světla. Své rty můžete "obléknout" do červeného odstínu Drapée de rouge, zastřít saténově růžovým Rose hypnotique nebo vřele pohladit opálově hnědou Brun radiant. Výjimečnou rtěnku pro výjimečné rty lze zakoupit za 720 Kč.

Související články