Každý den je v jednom kole, a to nejen díky pracovním aktivitám, ale především kvůli dvěma dětem, které ji zaměstnávají nejvíce. Právě při jejím vytížení se nabízí otázka, kde bere čas na udržování své dokonalé postavy, kterou se Jitka tak ráda pyšní.
Jitka Kocurová a další oblíbená modelka Jana Doležalová, se setkaly na pravidelné party firmy INNEX, kde se také konala ochutnávka českých marmelád pyšnících se titulem „nejlepší marmeláda světa“ a několika stříbrnými i bronzovými medailemi!
Možná za tím stála pracovní vytíženost obou modelek, jelikož na party přišly nejspíše s prázdným žaludkem. Jak jinak si vysvětlit to, že obě přítomné dámy dostaly chuť na nějakou tu laskominu? Možná to bylo díky vůni poctivých ovocných dobrot, ale dámám se začaly sbíhat sliny a marmeládám Šafránka prostě neodolaly a musely je ochutnat.
Marmelády Šafránka vyhrály hned několik prestižních světových ocenění. Například za marmeládu Citron&Mojito si na na jubilejním desátém ročníku světového udílení cen za originální marmeládu odnesla paní Romana Šafránková hned tři prvenství - Double Gold a Gold a ocenění Nejlepší řemeslný výrobce marmelády. Nutno podotknout, že vítěze letos vybírala odborná porota, která se musela „prokousat“ mezi 2.700 dodanými vzorky. Díky těmto úspěchům, se paní Romaně Šafránkové dostalo pocty a zařadila se mezi dodavatele citrusových a ovocných džemů do luxusního obchodního domu Fortnum&Mason na Piccadilly Street v Londýně.
V Marmelády Šafránka se připravují luxusní marmelády a džemy v té nejvyšší kvalitě, bez přidaných chemických látek, zahušťovadel a pektinů. Ovoce na přípravu džemů je vždy od lokálních, českých pěstitelů a chemicky neošetřené. Citrusy používané k výrobě marmelád jsou dováženy v bio kvalitě až z daleké Sicílie. Právě kvalitní suroviny jsou potřebné pro dokonale vyváženou chuť, ale i barvu, vůni a vzhled výtečných marmelád a džemů Šafránka.