Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Co musíte na podzim mít? Vyzkoušejte kosmetické novinky!

  • 22. září 2014 | 15:00

    Nejen v módě přichází na řadu podzimní kolekce. Podzim a zima totiž klepe na dveře i v kosmetice. Lehké BB krémy a třpytivé bronzery je na čase vyměnit za ochraňující make-up a růžové tvářenky. To ale rozhodně není všechno. Podívejte se, s jakými novinkami přišly kosmetické firmy na pulty drogerií a parfumerií, aby ochránily vaši pleť i vlasy před snižujícími se teplotami a studeným větrem...

     

  • Pro hydratovanou a vyživenou pleť

     

    Letošní kolekce podzim/zima se nese jednoznačně v duchu ochrany, hydratace a výživy pleti, pomocí těch nejlepších surovin.

     

    Inlight Bio rejuvenační balzám na akné, vrásky a pigmentové skvrny, 2260 Kč, koupíte na www.biorganica.cz
    Autor: archiv firem
    Chcete-li se vyvarovat veškeré chemii ve vaší pečující kosmetice, pak si rozhodně nenechte ujít novinku z kuchyně britské 100% bio přírodní značky Inlight. jejich rejuvenační balzám na akné, vrásky a pigmentové skvrny je napěchován dvaceti výtažky z květů a rostlin, které působí v dokonalé rovnováze. Slibuje vaši pleť vyživit, zvláčnit a vyhladit, a to ať vás trápí první vrásky, nebo i akné, které už dávno není jen otázkou puberty.

     

    Nobilis Tilia Proaktivní lipový čistící balzám, 388 Kč, koupíte na www.nobilis.cz
    Autor: archiv firem
    S novou řadou přišla na podzim také česká značka přírodní kosmetiky Nobilis Tilia, která se rozhodla čerpat z národního pokladu - lípy. Nová proaktivní lipová péče se skládá z čistícího a odličovacího balzámu, projasňujícího pleťového krému, detoxikační masky a zpevňujícího mléka. Zacílená je na šetrnou péči bez chemie a na první vrásky, tudíž ji doporučujeme používat klidně už od 25 let. Obzvláště projasňující krém je doslova napěchovaný výživou, takže bude skvělý, až přijdou první mrazy. Bonusem je, že opravdu nádherně voní - po lipovém čaji s mlékem a babiččině rybízovém koláči.

     

    Eucerin UltraSENSITIVE zklidňující krém, 499 Kč, koupíte v síti lékáren
    Autor: archiv firem
    Pokud vás trápí citlivá pleť, která přehnaně reaguje na všechno, co na ni nanesete, vyzkoušejte novinky ze světa Eucerin. Tato německá značka přišla s kosmetikou, která dává sbohem všem potenciálně dráždivým látkám, jako jsou parfémy, parabeny, silikony, parafín, barviva, emulgátory a alkohol, takže přirozeně zklidňují pleť a obnovují její obranyschopnost. Naleznete zde zklidňujícím krém pro suchou i pro normální a smíšenou pleť, čistící krémový gel a naprosto úžasný neutralizující denní krém, který okamžitě minimalizuje začervenání pleti a sjednotí její barevný tón.
  • Pro krásné a zdravé vlasy

     

    Dove Oxygen Moisture péče na vlasy
    Autor: archiv firem
    Také ve vlasové péči se doslova roztrhl pytel s novinkami. Dove představuje dvě nové řady prémiové vlasové péče, které slibují dopřát si kvalitu kadeřnických salonů v pohodlí vaší koupelny. První z nich je řada Oxygen & Moisture, která dodá vašim vlasům hydrataci, ale také objem, a to díky inovativnímu složení obsahujícímu ošetřující složky s molekulami kyslíku. Druhou řadou je pak Pure Care Dry Oil pro hedvábné vlasy, jejíž součástí je šampon, kondicionér a suchý olej pro oslnivý lesk všech typů vlasů.

     

    Nivea Šampón a kondicionér Color Care
    Autor: archiv firem
    Aby vám barva vydržela na vlasech déle, představuje Nivea v těchto dnech nové složení vlasových produktů řady Nivea Color Care & Protect, které obsahuje nový Color Oil Complex s makadamovým olejem. Ten je schopný proniknout do vašeho vlasového vlákna a vyživit ho tak zevnitř a současně uzavřít vlas a vytvořit na něm vrstvu, která zabrání vnikání škodlivých látek. Odměnou vám tak budou zářivé, zdravé vlasy a déle trvající barva.

     

    Aussie Balzám ve spreji Miracle Recharge Moisture, 180 Kč, koupíte v síti drogerií DM
    Autor: archiv firem
    Chcete-li vyživené, snadno se rozčesávající a krásné vlasy, ale současně se potřebujete vyhnout silikonům, které obsahuje většina běžně dostupných vlasových kondicionérů, sáhněte po balzámu ve spreji od australské vlasové kosmetiky Aussie. Snadno se nanáší a je bezoplachový, takže mytím a úpravou vlasů strávíte podstatně méně času. Navíc vaše vlasy důkladně hydratuje, díky obsahu australského makadamového oleje a zanechá na nich krásnou vůni.
  • Novinky v líčení

     

    Rimmel ScandalEyes by Kate řasenka, 149 Kč, koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem
    Jako by hitem podzimu měly být krásné řasy. S novými řasenkami totiž přišlo hned několik kosmetických značek a samozřejmě všechny lákají na "efekt umělých řas". Naprosto kosmický kartáček představuje L´oreal u řasenky Fals lash wings Intenza, zatímco Rimmel  a česká kosmetika Moje sázejí na klasiku v podobě kartáčku se štětinkami. Rimmel navíc vedle řasenky přišel i s novinkami z kolekce Kate - barevnými stíny v tužce a smaragdově zelenými voděodolnými gelovými linkami.

     

    Zuii Bio podkladová báze pod make-up, 755 Kč, koupíte na www.biorganica.cz
    Autor: archiv firem
    Skvělou zprávou ve světě dekorativní kosmetiky je také novinka australské značky Zuii, která nabízí líčidla pouze ve 100% bio kvalitě. Vedle svých květinových tvářenek, rtěnek, make-upů a dalších kosmetických produktů totiž nyní přišli s naprosto revoluční podkladovou bází pod make-up, která je čistě přírodní. I bez silikonů a jiných chemikálií tak udržíte vaše líčení na místě celý den, aniž by vám hrozilo ucpávání pórů.

     

    Makeup Revolution Iconic 3 paletka očních stínů, 17+9 Kč, koupíte na www.krasa.cz
    Autor: archiv firem
    Vaši pozornost si také určitě zaslouží informace, že internetový obchod krasa.cz začal na našem trhu prodávat britskou dekorativní kosmetiku Makeup Revolution. Za pozornost stojí především jejich paletky očních stínů, které za směšně nízkou cenu nabízejí velmi dobře pigmentované stíny v odstínech legendárních paletek Naked od Urban Decay.
  • Vůně podzimu

     

    Daisy Dream, 1850 Kč, koupíte v parfumeriích Sephora
    Autor: archiv firem
    Také ve světě parfémů se představují nové vůně, které si mají získat vaše srdce. Nás nejvíce uchvátila nová Daisy Dream od Marca Jacobse. Jakákoliv nová vůně, kterou tento návrhář pošle do světa je prostě neodolatelná a nejinak je tomu i v případě Daisy Dream. Na první pohled navíc zaujme blankytně modrý flakónek se spoustou tradičních sedmikrásek.

     

    BioBachovky Harmonizující přírodní parfém Présence(s), 899 Kč, koupíte na www.bio-bachovky.cz
    Autor: archiv firem
    Pokud se na podzim potykáte se splíny a špatnou náladou, jsou právě pro vás tou nejlepší volbou BioBachovky v podobě přírodní toaletní vody s názvem Harmonie. Přinese vám vnitřní duševní i fyzickou pohodu, a to díky jemné a okouzlující vůni a účinkům Bachových květů. Uchvátí vás po tisíciletí oblíbená vůně fíkovníků, která se otevírá tónům zelené trávy a kombinaci kombinaci karamelu a vanilky.


    L´Occitane Masážní olej pro uvolnění těla, 695 Kč, koupíte na cz.loccintane.com nebo v kamenných prodejnách L´Occitane
    Autor: archiv firem
    Celkové uvolnění a nebeskou relaxaci si pak užijete s novou řadou L´Occitane Aromachologie, která do nádherných obalů jako vytržených z apatyky z časů dávno minulých, napěchovala ty nejlepší esenciální oleje se všemi jejich vůněmi. Vyzkoušejte jejich revitalizační tělový peeling, který voní jako vánoční cukroví a obsahuje tolik včelího vosku, že se po jeho použití už nemusíte mazat tělovým mlékem nebo relaxační masážní olej, který vás uchvátí sladkou vůní mandlového oleje a rozplyne váš stres.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.