Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ty nejlepší účesy na léto: Inspirujte se lookem celebrit

  • 6. června 2014 | 12:35

    Vedro, sluneční paprsky a koupání v moři či chlorovaných bazénech. Zatímco naše duše je šťastná jako blecha, protože se každou volnou chvíli snažíme strávit na čerstvém vzduchu, vlasy trpí a volají o pomoc. Kromě dobré sluneční ochrany jim proto dopřejte také čerstvý sestřih. Nechte se inspirovat účesy celebrit, které jsou na léto prostě top.

  • Emma Watson

    Emma Watson
    Autor: profimedia.cz
    I když se čerstvá absolventka Emma už zase vrátila k delším vlasům, my si stojíme za tím, že hladký pixie účes, který nosila před třemi lety, jí prostě sedl nejvíc.

    Emma je jasným důkazem, že krátké vlasy mohou být i elegantní a neskutečně ženské a sexy. Navíc jsou na léto prostě dokonalé, protože se v nich tolik nepřehříváte a ráno nemusíte trávit příliš mnoho času jejich úpravou.

  • Rita Ora

    Rita Ora
    Autor: profimedia.cz
    Rozcuchané platinové vlasy s patkou přes oko Ritě velmi sluší. Vzdušný střih s délkou vlasů po bradu je totiž vhodným pro všechny tvary obličeje.

    Navíc vám právě tento účes vykouzlí objem, který je samozřejmě trendy i toto léto. Asymetrická patka a přirozené rozčepýření dodají vašemu celkovému looku nádech ležérnosti.

  • Eva Herzigová

    Eva Herzigová
    Autor: profimedia.cz
    Letos v Cannes oživila Eva nikdy nestárnoucí klasiku - dlouhé vlasy s pěšinkou. Na hlavě hladké a postupně vyfoukané velké vlny působí velmi romanticky a přitom sexy a jsou naprostým hitem letošní sezóny.
  • Emma Stone

    Emma Stone
    Autor: profimedia.cz
    Emma není jen skvělá herečka, ale také nádherná žena a ačkoliv jí bude slušet snad každý účes, který si zamane, tento poslední je prostě dokonalý. Dlouhá podtočená ofina a mikádo po ramena vám vykouzlí křehký vzhled zasněné holčičky, ale jemné vlny a především zrzavá barva mu dodají nádech divokosti a vášně.
  • Kristen Stewart

    Kristen Stewart
    Autor: profimedia.cz
    Zrzavou si oblíbila i super štíhlá Kristen, která pro Cannes zvolila účes s pěšinkou proklatě na stranu. Odhalené ucho a vlasy padající do obličeje propůjčují Kristen tajemný vzhled, zatímco barva nanesená poměrně daleko od konečků udává trend letošního léta.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.