Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Jarní trendy: Svěží zelené líčení krok za krokem

  • Zelené jarní líčení bude slušet i vám.
    10. března 2014 | 06:00

    Svěží zelení barva k jaru zkrátka patří a to nejen v módě, ale také v líčení. Zdá se vám tahle barva na oční stíny příliš divoká? Známe způsob, jak v ní budete vypadat báječně, svěže a mladistvě.

  • Slunce ve tvářích


    Zelené jarní líčení
    Autor: www.makeupinstitute.cz
    Na hydratovanou pleť naneste lehký make-up, který sjednotí barevnost pleti a dodá jí mladiství vzhled. „S příchodem jara to chce dostat do tváří trochu barvy a slunce, proto nezapomeňte při líčení na bronzer. Nanášejte jej jemnými tahy na místa, kam na přirozeně dopadají sluneční paprsky,“ říká vizážistka Make-Up Institute Prague.
  • Zdravíčka


    Zelené jarní líčení
    Autor: www.makeupinstitute.cz
    Bez tvářenky by váš obličej působil nejen mdle, ale také jaksi placatě. Se zdravíčky působí každá žena svěžejším a mladším dojmem. Letos fandí jaro nejrůznějším odstínům růžové, od jemně broskvové až po ultra růžovou, kterou můžete použít nejen na líčka, ale také na rty.
  • Krémové oční stíny


    Zelené jarní líčení
    Autor: www.makeupinstitute.cz
    Zelených očních stínů není potřeba se bát, mladší ženy a dívky si je mohou dovolit v opravdu syté vrstvě, těm starším pak postačí jen dodat očním víčkům jemný nádech v jedné vrstvě. K líčení použijte krémové oční stíny, jejichž konzistence napomáhá dosáhnout jarního fresh looku a naneste je na celou plochu víčka. Pro větší intenzitu naneste dvě vrstvy a rozetřete je směrem k obočí tzv. roztracena.
  • Návrat kleštiček na řasy


    Zelené jarní líčení
    Autor: www.makeupinstitute.cz
    Už jste své kleštičky na řasy uklidily na dno kosmetické taštičky? Tak je hezky rychle zase vytáhněte na světlo světa, protože slaví svůj velký návrat. „Nepodceňujte sílu kleštiček, oči se díky nim doslova rozsvítí a otevřou,“ radí vizážistka Make-Up Institute Prague.
  • Řasenka nesmí chybět


    Zelené jarní líčení
    Autor: www.makeupinstitute.cz
    Bez řasenky vychází z domu jen málokterá žena a chybět v kosmetické výbavě by neměla ani letos na jaře. Její aplikaci soustřeďte na kořínky řas a nezapomínejte na vnitřní koutek oka, čímž se vytvoří krásná hranice vrchního víčka.
  • Pryč s popraskanými rty


    Zelené jarní líčení
    Autor: www.makeupinstitute.cz
    Po zimě má nejedna z nás popraskané rty a tak je důležité je dostatečně hydratovat. Rty nejprve obrušte jemným peelingem a pak ošetřete výživným hydratačním balzámem. Ten nanášejte několikrát za den a nezapomeňte jej aplikovat také pod rtěnku nebo lesk na rty.
  • Dejte výraz svým obloukům


    Zelené jarní líčení
    Autor: www.makeupinstitute.cz
    Na závěr líčení opatrně upravte obočí. Použijte speciální stíny na obočí nebo oční stíny, které jsou o tón světlejší než přirozená barva chloupků. Při líčení se držte přirozeného tvaru obočí, který si občas nechte upravit v kosmetickém salonu.

Diskuse ke článku
.