Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

3 kosmetické tipy zpěvačky Beyoncé

  • Zpěvačka Beyoncé ví, že stačí málo aby byla okouzlující.
    7. března 2014 | 12:40

    Krásná zpěvačka Beyoncé (32) miluje nové trendy, barvy a experimenty, ale nikdy nezapomíná na to, že by měla vypadat elegantně. Její triky, jak vypadat skvěle jsou přitom opravdu jednoduché a zvládne je každá z nás.

  • Šokujte nečekanými barvami na rtech


    Beyoncé
    Autor: www.youtube.com
    Výrazné rtěnky budou letošní jaro opravdovým hitem, to ví i vizážista zpěvačky Beyoncé. Zpěvačka se tak ve společnosti často objevuje s výraznou rtěnkou, ať už jde o orchidejovou fialovou, odvážnou oranžovou se zlatým nádechem nebo jahodovou červení. Všechny tyto rtěnky volí v matném tónu, aby vynikla jejich nečekaná barevnost. A jaký je trik, aby byla barva sytá a dlouho vydržela? Zpěvačka si do rtěnky přidává ještě barvené pigmenty, které podpoří a mezi jednotlivými vrstvami popráší pusu bezbarvým pudrem. Rtěnka se tak doslova uzamkne a stane se dokonale neslíbatelnou.
  • Hříšné stíny na očích díky lesku na rty


    Beyoncé
    Autor: www.youtube.com
    Super lesklé rtěnky Beyoncé moc nemusí, mnohem raději dopřává lesk svým očím, které tak dostanou jiskru. A jak docílit opravdu lesklého efektu? Jednoduše použijte mastné oční stíny a ty pak přetřete bezbarvým leskem na rty. Získáte tak neskutečný vzhled, který se nebude rozmazávat.
  • Ovesné vločky pro krásnou pleť


    Beyoncé vyrostla v popovou divu
    Autor: Profimedia.cz
    Proč má zpěvačka vždycky ták svěží pleť? Jednak má dostatek slunce, takže i dostatek vitamínu D, ale také používá osvědčený zkrášlovací recept- domácí masku z ovesných vloček. Vyzkoušejte 2x týdně její vyživující masku z 1 lžíce bílého jogurtu, 1 lžíce mletých ovesných vloček a 1 lžíce medu. Vše smíchejte do hladké kašičky a naneste na 15 minut na obličej, krk a dekolt. Po uplynutí doby omyjte teplou vodou a ošetřete pokožku hydratačním krémem.

Diskuse ke článku
.