Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Svádění svůdným parfémem: Tipy redakce na ty nejlepší!

  • Provoňte Valentýna tou správnou vůní!
    12. února 2014 | 10:00

    Chystáte se na valentýnskou schůzku? Rozhodně nepodceňte parfém! Vybrali jsme pro vás ty nejvíc sexy vůně právě pro tuto noc!

  • Gucci - Premiere

    ...
    Autor: Archiv firem
    Pokud hledáte opravdu svůdný parfém, který přitáhne vašeho miláčka, jasnou volbou je Premiere od Gucci. Pižmo, kůže, dřevo a pomerančový květ dávají vůni velmi osobitý nádech. Spolu s několika dalšími květinovými vonnými esencemi se stal parfém Premiere jedním z mých nejoblíbenějších parfémů, který na mně obdivovaly zástupy žen i mužů.

    EDP 75ml - 1151,-Kč

  • Beyoncé - Midnight heat

    ...
    Autor: Archiv firem
    Parfémy prezentované pod jmény slavných celebrit jsou mnohdy odsuzovány. U Midnight heat je to ale neprávem. Nejen, že se jedná o vůni s netradičním svěžím ovocným nádechem, ale spolu s květinami a lehkým kořeněným akcentem, vytváří ojedinělou kombinaci, která zaujme každého muže!

    EDP 100ml - 450,-Kč

  • Dior - Hypnotic poison

    ...
    Autor: Archiv firem
    Pokud chcete být ženou tajemnou a nedostupnou, Hypnotic poison je vůně pro vás. S nádechem skořice, mandle a mechu jde o parfém, který by měla každá žena alespoň jednou v životě vyzkoušet.

    EDT 100ml - 2025,-Kč

  • Yves Saint Laurent - Opium

    ...
    Autor: Archiv firem
    Parfém, po kterém jsem léta toužila, je Opium od Yves Saint Laurent. Díky jeho silně kořeněné vůni ho lidé nesnášejí nebo milují. Pokud vás oslovuje kombinace koření, lilie, růže a dřevin, je jisté, že pro vás platí druhá možnost. Na svůdný a tajemný parfém nalákáte každého muže!

    EDP 90ml - 1879,-Kč

  • Bvlgari - Jasmin Noir

    ...
    Autor: Archiv firem
    Jestliže mluvíme o parfému, který se hodí k svůdné sexy ženě, na Jasmin Noir se rozhodně nesmí zapomenout. Neobvyklá kombinace tonkových bobů, lékořice a dřevin vytváří kolem ženy tajuplné a jiskřivé ovzduší.

    EDP 100ml - 1206,-Kč

  • Dolce&Gabanna - The One

    ...
    Autor: Archiv firem

    Úžasný parfém, který je především pro ženy milující květinové vůně. Elegantní a noblesní ženy The one zcela jistě velmi ocení! Pokud jdete se svým partnerem na romantickou večeři, nezapomeňte na kapku tohoto parfému!

    EDP 75ml - 1357,-Kč

  • Guerlain - Shalimar

    ...
    Autor: Archiv firem

    Ikonický parfém, vytvořený v roce 1925, je lehký a romantický s květinovým nádechem, inspirovaný epickým příběhem vládce Indie, který na počest své velké lásky vybudoval legendární Taj Mahal. Parfém se vyznačuje typickou vůní kosatce a jasmínu s jemným nádechem vanilky.

    EDT 50ml - 1066,-Kč

  • Chanel - Coco Noir

    ...
    Autor: Archiv firem
    Seznam svůdných vůní by nebyl kompletní bez Coco Noir od Chanel. Tento parfém je naprosto okouzlující. Bílé pižmo ve spojení s pačuli, růží a jasmínem, doplněné o santalové dřevo voní naprosto neskutečně! Nedokážu si představit vůni, která by byla vášnivější než Coco Noir!

    EDP 50ml - 2215,-Kč

  • Giorgio Armani - Acqua di Gioia essenza

    ...
    Autor: Archiv firem
    Hledáte parfém, který by byl sexy a smyslný? Acqua di Gioia essenza je právě pro vás! Parfém plný vůně cedru, růžového pepře a dokonce i máty, doplněný romantickým jasmínem, doplní vášnivou atmosféru ve vaší ložnici, například právě při blížícím se valentýnském večeru.

    EDP 100ml - 1599,-Kč

  • D.I.C. - Ego unicus D.I.C.

    ...
    Autor: Archiv firem

    Nejprve ucítíte úžasnou vůni květů hyacintu pocházejícího z jihozápadní Asie. Tato květinová vůně se velmi příjemně snoubí s bergamotem. Pro dámský parfém atraktivní a neběžná vůně pelargonie podtrhuje a ozvláštňuje střední tóny. Nezvyklé, tajemné, ale nádherné! 

    EDP 50ml - 3000,-Kč

Autor: Kristýna Dolejšová
Klíčová slova:  trendy, krása, parfémy, valentýn
Diskuse ke článku
.