Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krásné vlasy přes noc? Žádný problém

  • Nádherné vlasy můžete mít během noci a celkem bez práce.
    8. února 2014 | 06:00

    Ať už potřebujete do rána vytvořit skvělý vlasový styling, nebo jen zamaskovat, že kadeře už nejsou úplně fresh, máme pro vás tipy, jak toho docílit.

  • Hravé lokny


    Vlasy
    Autor: Profimedia.cz
    Také jste si jako malá dělala přes noc copánky po celé hlavě, abyste ráno měla vlnité vlasy? Podobný trik doporučuje svým hvězdným zákaznicím také mnoha cenami ověnčený kadeřník Allen Ruitz. Místo toho, abyste se ráno zdržovala s kulmováním vlasů, začněte s jejich stylingem už večer a ráno máte hotovo.

    Umyjte si vlasy a nechte je volně proschnout nebo vyfénujte tak, aby zůstaly kadeře ještě vlhké. Vetřete do nich jemně tužící stylingový přípravek a vlasy stočte do malých „šneků“ a každý zajistěte tenkou gumičkou. Vlasy příliš nestahujte, aby vás jednak netlačily a za druhé mohly do hloubky proschnout. Ráno postačí jen „šneky“ rozmotat, nastříkat si do dlaní trochu laku na vlasy, rozetřít v rukou a prsty jemně párkrát prohrábnout lokny tak, aby se zafixovaly. Nakonec vlasy přelakujte a rozverný hravý účes je na světě.

  • Hladký lesk


    Vlasy
    Autor: Profimedia.cz
    Máte vlasy jako klubko chemlonu? Řešení je snadné. Umyjte si vlasy, vysušte fénem a naneste do nich malé množství arganového oleje. Dobře jej rozetřete od kořínků ke konečkům a nakonec zabalte do hedvábného šátku. Díky šátku udržujícímu teplo, bude moci arganový olej nejen uhladit strukturu povrchu vlasů, ale také proniknout opravdu do hloubky a vyživit každý vlas. Ráno postačí jen sundat šátek a hřebenem kadeře uhladit do požadovaného vzhledu.

  • Nedbalá elegance


    Vlasy
    Autor: Profimedia.cz
    Nedbalé zvlnění vlasů vypadá romanticky a tak nějak lolitkovsky. S takovým účesem navíc nemusíte mít mnoho práce, zvládnete jej přes noc. Stačí si umýt vlasy a nechat je proschnout tak, aby byly jen mírně vlhké. Pak do nich vetřete malé množství tužícího stylingového přípravku, vyčešte je nahoru a stočte do drdolu, který zajistěte gumičkou. Ráno až se vzbudíte, vlasy rozpusťte a jemně přelakujte.

  • Fresh hříva


    Vlasy
    Autor: Profimedia.cz
    Vrátíte se večer pozdě domů, a přestože vaše vlasy už potřebují zbavit mastnoty, nemáte už sílu na to si je mýt a vysoušet. Abyste druhý den nevypadala, jako kdybyste skočila po hlavě do hrnce s olejem, naneste si večer do vlasů suchý šampon. Naneste přípravek těsně od kořínků až ke konečkům vlasů a nechte pár minut působit. Dejte jen pozor, abyste to s množstvím nepřehnala, jinak budou vaše kadeře matné a jakoby zaprášené. Po pár minutách použijte ručník na vlasy tak, jako byste je vysoušela a pak můžete jít na kutě. Ráno bude vaše hříva zase fresh.

Klíčová slova:  vlasy, krása, trendy, účes
Diskuse ke článku
.