Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Laky na nehty: letos frčí metalika a grafické vzory!

  • Trendy, které vládnou světu manikúry!
    5. února 2014 | 16:00

    Chete, aby vaše drápky vypadaly podle nejnovějších trendů? Sledujte s námi, co právě letí!

  • V barvách drahých kovů

    ...
    Autor: Archiv firem
    Metalické odlesky se drží na výsluní už nějaký ten pátek. Vedle s nimi nešlápnete na botách nebo na svetru. Ale právě na nehtech slaví svůj největší úspěch právě teď! Stříbrná, zlatá nebo bronzová, fantazii se meze nekladou! Horkým trendem na rok 2014 jsou široké proužky uprostřed nehtu právě v těchto barvách!

  • Zdobte jak jen můžete!

    ...
    Autor: Archiv firem

    U proužků ještě chvíli zůstaneme. V kurzu jsou totiž nehty zdobené jednoduchými geometrickými liniemi. Vezměte do ruky dekorační pero a kreslete linky, mřížky nebo rovnoběžky! Nejlépe budou vypadat černé linky na jemných pastelových barvách.

  • Ať vás nikdo nepřehlédne!

    ...
    Autor: Archiv firem

    Milovnice výrazných barev budou letos jásat. Laky v barvách kostek lega nebo tak milovaných makaronek ovládly stojany v obchodech. Oblečte své nehty do sytě růžové, zelené nebo oranžové a rozzařte tak chmurný den! Tyto výrazné barvy skvěle vyniknou na delších, dokulata střižených, nehtech.

  • Pokud barvy nejsou nic pro vás

    ...
    Autor: Archiv firem

    Pokud vás na barvy neužije, máme pro vás černobílou klasiku v moderním pojetí! Divoce vzorované nehty v klasických barvách se hodí k jakému kolik outfitu a jsou natolik výrazné, že přitáhnou všechny oči!

  • Ty jsi má....levandulová

    ...
    Autor: Archiv firem

    Pro ty z vás, které mají rády decentnější barvy, a přesto se chtějí držet trendů, tu máme levandulovou. Jemná a decentní barva je svěží a moderní a ideálně doladí jakékoliv oblečení. Nejlépe bude vypadat na krátce střižených nehtech.

  • Jen ať to není nuda!

    ...
    Autor: Archiv firem

    Trendy se neřídí pouze barvy laků, ale také jejich textura. Pokud vás již tradiční laky omrzely, nebojte se sáhnout po lacích s 3D texturou. Klasické třpytivé kousky můžete zaměnit za módní texturu peří. Tyto krátká peříčka krásně vyniknou na delších nehtech a navíc skvěle drží!

  • Nenápadná, ale precizně upravená

    ...
    Autor: Archiv firem

    Ne každý trend, který můžeme vidět na přehlídkových molech, je použitelný pro běžný denní život. Tento problém se ale netýká trendu následujícího. Letos totiž přehlídková mola ovládly i matné decentní laky v barvě kůže. Přirozený look je teď trendy víc než kdykoliv předtím a hodí se pro ženy, které v práci musí vypadat decentně, a přesto chtějí být upravené. 

Autor: Kristýna Dolejšová
Diskuse ke článku
.