Pondělí 24. června 2024
Svátek slaví Jan, zítra Ivan
Polojasno 24°C

Sexy tělo jako z Hollywoodu? Inspirujte se u hvězd

  • Sexy jako z Hollywoodu
    21. srpna 2013 | 06:00

    Chcete vypadat jako hvězdy, které znáte jen z filmů a videoklipů? Budete se divit, ale klidně jim můžete „ukrást“ trochu know-how. Je to docela jednoduché: zdravá strava a tvrdý trénink.

  • Dokonalé břicho podle Jennifer Lopez

    Chybět nemohla na Zlatých glóbech ani zpěvačka Jennifer Lopez
    Autor: EPA
    J. Lo se pyšní dokonalým tělem, rozhodně se o ní ale nedá říct, že by byla kost a kůže. Její přístup k hubnutí a dietám je jednoduchý - trochu si dopřávat a hodně sportovat.

    Zásady jídelníčku

    * Sladkosti jsou občas povolené. Zpěvačka má ráda lívance i zmrzlinu. Proč by si je nedala, když pak sportuje? Má ráda i sladké ovoce, které nám dietologové často zakazují, jako jsou banány nebo hroznové víno.
    * Bere zeleninu jako základ. Zejména k večeři je ideální volbou.
    * Ani kapka alkoholu. Jennifer není žádná alkoholová hvězda večírků, kvůli své linii se téměř defi nitivně vzdala alkoholu.
    * Bez láhve vody Jennifer na tréninku ani na koncertě neuvidíte.

    Jak sportuje?
    Bere to pěkně zostra, jako jedna z mála ženských celebrit absolvovala triatlon, který se řadí k nejnáročnějším sportovním disciplínám vůbec: kombinuje plavání, jízdu na kole a běh.
    Jennifer je třikrát týdně na hodinovém tréninku v posilovně a na jejích pevných křivkách je to vidět: nejvíc právě na skvěle vypracovaném břiše. Kromě toho zpěvačka miluje tanec - ten pro změnu pomáhá dobře držet tělo a je pro ni skvělou průpravou na jeviště.

    Největší vychytávka
    Čištění zubů. Bylo prý prokázáno, že pravidelné čištění zubů může mít vliv na snížení hmotnosti. Tělo má totiž s jejich čištěním spojený signál - jsem sytá.

    Tipy pro vás:

    Fitness posilování
    Vsaďte na kondiční trénink s trenérem. V posilovně se věnujte hlavně břišním partiím.

    Power jóga
    Dynamická forma jógy vám dá pořádně do těla - pokud budete trénovat třikrát týdně, se zpevněním problematických partií počítejte už po měsíci. 

  • Skvělé paže podle Jennifer Aniston


    ...
    Autor: profimedia.cz
    Sympatická herečka má kořeny v Řecku - není tedy žádná křehká květinka a svou štíhlou postavu má tvrdě zaplacenou. Na druhou stranu jí geny zajistily pěkně pevné svaly, které se dají lehce vytrénovat.

    Zásady jídelníčku

    * Jennifer jí pravidelně třikrát denně.
    * Ví, že pro svaly je důležitý příjem kvalitních bílkovin. Z nich si vybírá hlavně ryby, krůtí maso, ořechy, luštěniny.
    * Sází na čerstvé potraviny: zejména ovoce a zeleninu.
    * Když se rozhodne dát si pizzu nebo zákusek, sní pouze pár soust.
    * Konzumuje jen 5200 kJ denně.

    Jak sportuje?
    Cvičí denně! Každý den si kráska najde čas na jogging, pak cvičí 20 minut jógu a stejný čas věnuje relaxačnímu cvičení. Jóga „dělá“ dlouhé a štíhlé svaly, proto Jennifer nevypadá jako Arnold Schwarzenegger, ale má jemnou siluetu.

    Pro Jennifer platí jedna zásada: kdo sportuje hodně, posiluje celé tělo. Například: chodíte-li často běhat, přirozeně posilujete také paže, nohy i zadeček.

    Největší vychytávka
    Jennifer si chystá jídlo na minitalířcích. Jí tedy velmi malé porce. Máte-li problémy s „vytahaným“ žaludkem, nec hte se jí inspirovat.

    Tipy pro vás:

    Port de bras
    Cvičení vychází z klasického tance a baletu. Během celé hodiny hodně zapojujete paže, takže je za pár týdnů budete mít vytrénované jako nikdy předtím.

    Plavání
    Plavte stylově a vydechujte do vody. Kraul i prsa skvěle tvarují ramena a celé paže.

  • Nádherný zadeček podle Pippy Middleton


    Vévodkyně z Cambridge byla neskutečně krásná
    Autor: profimedia.cz
    Její dokonalé pozadí mediálně téměř zastínilo celou slavnou svatbu její sestry Kate a prince Williama. Obě sestry jsou odmalička zvyklé na sobě „makat“, takže vypadají skvěle - na co sází právě Pippa?

    Zásady jídelníčku

    * Základem jejího stravování jsou takzvané dlouhé cukry, tedy složené sacharidy, které se déle tráví a udrží dlouhou dobu vysokou hladinu cukrů v krvi. Sází na rýži, těstoviny, obiloviny, jáhly, pohanku, brambory apod.
    * Preferuje zdravé tuky: například olivový, konopný, dýňový nebo kokosový olej.
    * Snaží se jíst jen ty nejzdravější potraviny. Tedy čerstvé, co nejméně průmyslově zpracované: žádné konzervy, éčka ani polotovary.
    * Moc se neomezuje. Pravidelně sportuje, je aktivní, takže se nemusí v jídle hlídat.

    Největší vychytávka
    Když je nejhůř, zahání Pipp a hlad želatinovými medvídky „gumídky“. Tento trik můžet e občas vyzkoušet, nesmíte jich ovšem sníst moc!

    Jak sportuje?
    Pravidelně běhá, dokonce se účastní organizovaných závodů pro veřejnost. Pět kilometrů uběhne v čase asi 25 minut, což je pět minut na kilometr. Jejím druhým trumfem je pravidelné cvičení pilates s osobní trenérkou. Pilates komplexně rozvíjí sílu, flexibilitu, koordinaci sil i rovnováhu.

    Tipy pro vás:

    Cycling
    Trénink na kole jednou týdně vám skvěle vytvaruje nejen zadeček, ale i stehna a lýtka. Po lekci nezapomínejte na důkladný strečink.

    Rychlá chůze
    Máte-li problémy s nadváhou nebo se necítíte hned na běhání, zkuste rychlou chůzi. Při tréninku dbejte, abyste držela hezky tělo, nezapomínejte na aktivní pohyb paží.

Autor: oli
Klíčová slova:  sexy tělo, krása
Diskuse ke článku
.