Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Lokny jsou zase v módě! Jak na ně?

Krásné vlasy vám vykouzlí magické natáčky
21. listopadu 2011 | 00:00

Podle nejnovějších trendů jsou lokny a zvlněné vlasy zase in. Chcete mít krásný účes jako od kadeřníka? Chtěli byste mít krásné lokny, ale nechcete si vlasy ničit nahříváním? Zkuste nový hit - magické natáčky!

Magické natáčky jsou novinkou, která si již získala srdce mnoha žen i jejich kadeřníků. Je to velmi šikovná pomůcka pro každou ženu, která si přeje mít krásné a neodolatelné lokny.

Magické natáčky - dárek, který potěší každou ženu
Autor: Bestdarky.cz
Dnes již kvůli vlnám, jakými se pyšní hollywoodské hvězdy, nemusíte navštěvovat kadeřníka, nyní to zvládnete samy z pohodlí vašeho domova. Stačí, když si opatříte geniální magické natáčky.

Balení obsahuje 6 velkých a 6 malých natáček a jeden háček, s pomocí kterého se provlékají vlasy do natáček. Použití je velmi snadné a zvládne ho opravdu každý. Natáčky se aplikují na mokré vlasy. Doporučujeme použít i trochu pěnového tužidla, aby účes lépe držel.

Poté stačí vlasy vysušit fénem a zafixovat lakem a krásné lokny jsou na světě. Magické natáčky jsou nepostradatelným pomocníkem každé ženy a představují ideální dárek pro kamarádku, sestru, maminku nebo dceru. Koupit je můžete za 149 Kč.

Další nápady na netradiční dárky najdete na www.bestdarky.cz.

Podívejte se na videu, co všechno magické natáčky umějí:

Komerční prezentace

Autor: fuk
Klíčová slova: inzerce, bestdarky
Diskuse ke článku
.