Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Buzkové elixír mládí: Plastika, dieta, víno, cigarety

20. června 2011 | 13:11

Odešla z politiky a rok od roku vypadá mladší. Kdykoliv se bývalá ministryně školství, nyní advokátka Petra Buzková (45) objeví na veřejnosti, šokuje svým stále mladším zjevem. A přitom si ráda dopřeje bílé víno, cigaretku ...

"Určitě mám víc času sama na sebe. Často chodím na golf, dvakrát týdně cvičím, zajdu si na masáž, kosmetiku a jako každá žena si ráda něčím hezkým udělám radost. Třeba šaty nebo zajímavé boty," netají se Buzková, která před pěti lety opustila vysokou politiku a naplno se vrátila k právní praxi (je společníkem jedné prestižní advokátní kanceláře v Praze, pozn. red.).

Když se paní Petra objevila na svatebním mejdanu bývalé manželky Miroslava Macka Jany Blochové způsobila nemalé pozdvižení. "Bože, ta vypadá jak Madonna! Neuvěřitelně omládla," špitaly si přítomné dámy. Buzková na party dorazila v krémových šik střižených šatech od MaxMary, ty doplnila lodičkami a kabelkou se zvířecím motivem a jako bonus byly červené rty a nehty. Zrzavé bohaté lokny nechala volně spadnout na ramena, takže vypadala velmi sexy a uvolněně.

"Vypadá úžasně, ale určitě to není zadarmo," neodpustila si jedna z žen. Je zřejmé, že Buzková využívá služeb plastických klinik nebo aspoň botoxových injekcí. Na obličeji má jen minimum vrásek a nohy má štíhlé jak laň.

Exministryně má velmi ráda bílé víno, na večírku si ho téměř nikdy neodepře a často kouří cigarety. "Každý máme nějaké neřesti, ale raději mě s nimi nefoťte, nevypadá to hezky," žádala na party Buzková. Není divu, v minulosti byla nejednou přistižena ve velmi uvolněné náladě, což bylo důsledkem požití většího množství vína.