Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Hana Heřmánková (46): Našla lék proti stárnutí?

Fotografie
17. prosince 2009 | 12:04

Bývalá televizní hlasatelka Hana Heřmánková zřejmě našla způsob, jak bojovat s časem. Čím to, že vypadá pořád tak mladě?

Charitativní aukce nadačního fondu Slunce pro všechny, která se odehrála v kulečníkovém sále v Obecním domě, měla hned několik dramatických momentů.

Jeden nastal ve chvíli, kdy moderátor Tomáš Hanák experimentoval s polykáním rohlíku a málem se udusil. „Ukázalo se, že český moderátor nezvládne spolknout celý rohlík naráz,“ oznámil s úsměvem Hanák po svém experimentu.

Další drama pak nastalo ve chvíli, kdy se začal dražit zlatý hřeb aukce – a sice kravata věnovaná prezidentem republiky Václavem Klausem. „Už od začátku bylo jasné, že o kravatu pana prezidenta bude velký zájem, ale nakonec to překonalo naše očekávání. Vždyť jsme i díky tomu v aukci vybrali přes 200 tisíc korun,“ spokojeně si mnula ruce patronka nadace Hana Heřmánková.

Ta zřejmě objevila lék proti stárnutí, protože stále vypadá neuvěřitelně. „Že bych nestárla? Tak to mi rozhodně nepřipadá,“ dodala Heřmánková s úsměvem. Ta se vedle aukce věnovala také sladkostem, které měl na starosti jeden z pořadatelů celé dobročinné aukce – společnost Vyšehrad 2000 Group a její partner společnost J.J.Darboven.

Autor: efk