Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Změna image slavných Čechů: Komu by prospěla?

Fotografie
29. listopadu 2009 | 05:00

Roman Šebrle bez vlasů, Simona Krainová s kratičkým střihem nebo Jiří Paroubek jako vousáč? Dramatické změny vzhledu si u mnoha osobností dokážeme jen těžko představit.

Blesk se rozhodl osmi slavným Čechům radikálně změnit image. Komu by změna prospěla a kdo by se měl naopak držet v zajetých kolejích? Na to hledala odpověď módní specialistka Františka Čížková.

Čertík Iveta Bartošová

444874:gallery:true:true
Zpěvačka ve své kariéře několikrát experimentovala s barvou i délkou účesu. Její hezké rysy snesou ledacos, ale tmavý kratičký sestřih se k ní nehodí. Neodpovídá romantickému typu, který Iveta představuje.

Travestita Mahulena Bočanová

444875:gallery:true:true
Mahu celý život rezolutně tvrdí, že zůstane brunetou. Hladké tmavé vlasy jí sluší, každá změna by byla ke škodě. Ve světlých loknách vypadá jak travestita nebo nepovedená Ivana Chýlková.

Punkerka Lucie Borhyová

444876:gallery:true:true
Světlé vlasy svědčí Lucii víc, její výrazně modelovanou tvář zjemňují. Vodopád dredů snad netřeba komentovat – s ohledem na věk a profesi Borhyové se jeví absurdně. Tato žena má k alternativě hodně daleko.

Přilbička Simona Krainová

444878:gallery:true:true
Žádná napletená hříva, ale přiléhavá přilbička krátkého účesu. V této verzi si dokážu Simonu představit, nicméně v modelingu jsou dlouhé vlasy téměř povinné. Dávají větší prostor ve hře s vizáží.

Plešoun Roman Šebrle

444881:gallery:true:true
Také desetibojař Šebrle má klasický obličej, který lecjaké úlety bez velké újmy unese. Včetně varianty holá lebka, kde jeho krásné oči ještě více vyniknou. Každopádně radím nechat experimenty Beckhamovi a rozhodně zůstat u kštice.

Vlasatec Zdeněk Pohlreich

444880:gallery:true:true
U velkého šéfa gastronomie je vyholená hlava charakteristickým rysem vizáže. V polodlouhých vlasech vypadá jak zestárlý puberťák. K Pohlreichovi zkrátka svítivá lebka patří, stejně jako gesto, s nímž si ji mne.

Rocker Martin Chodúr

444877:gallery:true:true
Favorit ostře sledované SuperStar má ve skutečnosti nenápadný účes. S plihlými, nijak hustými vlasy si příliš dovolit nemůže. Ovšem v implantované, paruku připomínající hřívě vypadá jak úděsný rockový vizionář.