Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Velké srovnání: Světové celebrity po dvaceti letech

Pamela Anderson
16. listopadu 2009 | 06:44

Je mnoho věcí, které během dvaceti let prošly řadou změn. Stejně tak, jako se měnily vlády, hranice, idoly, změnily se i celebrity. Zub času je nemilosrdný. Nelze ho zastavit, s pomocí peněz jde ale čas ošálit. A jak se to komu povedlo?

Britney Spears (27)

Britney Spears
Autor: profimedia.cz

1989: Už od dětství snila, že se stane zpěvačkou. První vystoupení v televizi absolvovala v dětském pořadu Mickey Mouse Club. Pět let po jeho skončení (v roce 1998) se vydala na sólovou dráhu. Prohlašovala, že pannou zůstane až do svatby, ale nějak jí to nevyšlo.

2009: Světový úspěch odstartovala ve školní uniformě, když zpívala song Baby One More Time. Stala se popovou princeznou, sbírala jednu cenu za druhou. Pak nastal zlom. Trpěla depresemi, oholila si hlavu. Letos však matka dvou synů opět vyrazila na světové turné a na popové nebe se vrátila.

Pamela Anderson (42)

Pamela Anderson
Autor: profimedia.cz

1989: Plastickou operací si dopomohla k bujnému poprsí. Několikrát se svlékla pro Playboy. Poté oblékla červené plavky, párkrát se proběhla po pláži a stala se sexy plavčicí z Pobřežní hlídky, která ji vynesla do hvězdných výšin.

2009: Odhodila plovák, třikrát se vdala a stala se matkou dvou synů. V roce 1999 si nechala odstranit silikonové implantáty, aby se k nim zanedlouho zase vrátila. Po filmových rolích se slehla zem. Pamela však září spokojeností a i ve svých 42 letech vypadá pořád skvěle.

Arnold Schwarzenegger (62)

Arnold Schwarzenegger
Autor: profimedia.cz

1989: Sportovec a modla všech kulturistů. V kulturistice vyhrál dokonce i několik soutěží. S vypracovanou muskulaturou byl předurčen k rolím siláků a bojovníků. V herecké branži se dokázal prosadit i přesto, že mu chybělo patřičné vzdělání. Stačilo sundat tílko...

2009: Od herectví otočil »Arnie« o 180°. Filmovou slávu vyměnil za politickou kariéru. V říjnu 2003 se stal kalifornským guvernérem, kterým je dodnes. Avšak Terminátora ani Barbara Conana mu však už nikdo neodpáře.

Bruce Willis (54)

Bruce Willis
Autor: profimedia.cz

1989: V Hollywoodu o něm ví pouze pár zasvěcenců poté, co uspěl v televizi seriálem Měsíční svit. Nad svou hvězdnou kariérou a filmy, jako jsou Smrtonosná past, Pulp Fiction nebo Pátý element, teprve sní. Za manželku už má hereckou kolegyni Demi Moore, se kterou se později rozvádí.

2009: Už mu vypadaly všechny vlasy, ale stále vypadá výborně. Dobrých rolí mu už ale ubývá. V kinech se se střídavými úspěchy hraje jeho akční sci-fi drama Náhradníci. Bruce po rozvodu s milovanou Demi vystřídal spoustu jejích náhradnic, ale jeho srdce patří hlavně jeho třem dcerám.

Autor: INT, vk