Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Prsa větší o 2 čísla? Sen vám splní autosugesce

Po takovém poprsí touží snad každá žena
14. října 2009 | 05:00

Ať jsou větší. Přání mnoha žen, které jsou nespokojeny s velikostí svého hrudníku. Britský terapeut David Knight má pro všechny takové dobrou zprávu: Jde to! A dokonce i bez skalpelu či vycpávek!

Podle něj stačí ke štěstí myšlenkové soustředění, díky němuž se poprsí žen zvětší až o dvě čísla!

„Žena dokáže se svou myslí zázraky,“ je pevně přesvědčený Knight. Říká se, že síla myšlenky je mocná. Ve zmodernizované verzi tohoto terapeuta dokonce natolik, že dokáže i poprsí zvětšit. Svým klientkám, které mají strach z bolesti, Knight vzkazuje: „Zapomeňte na plastickou chirurgii!“

A radí jediné – denně poslouchat speciální cédéčko s jeho hlasem, které prý pomohlo už 85 procentům jeho klientek. Kýžený efekt se prý dostaví už do dvanácti týdnů!

Navíc svojí vskutku originální metodou si je Knight natolik jistý, že těm ženám, které nebudou spokojeny či nezaznamenají zvětšení prsou, nabízí vrácení peněz. „Prsa každé ženy narostla pomocí mysli. Mysl je vytvořila, takže je mysl může i zvětšit.

To je fakt,“ obhajuje terapeut svoji teorii. „Nejdříve byste si to měly samy zkusit, než to kategoricky odsoudíte. Funguje to a je to snadné!“ vzkazuje Knight těm ženám, které se vyslovily proti.

Autor: INT, vk