Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

´Miss lifting´ Demi Moore: Já a plastika? Nikdy!!!

Demi Moore
31. srpna 2009 | 13:56

Herečka Demi Moore (47) vypadá na svůj věk senzačně. A srovnáním řady snímků z minulosti a současnosti je jasně vidět, že mnohé „nedokonalosti“ jejího vzhledu postupně zmizely. Ona sama však skálopevně tvrdí, že pod nůž si plastickým chirurgům nikdy nelehla!

Povislá kůže nad koleny, vrásky v obličeji a další věci, kterých s věkem přibývá, nikoli ubývá. Demi je v Hollywoodu kvůli tomu známa jako milovnice plastických operací. Ovšem ona sama se k tomu nikdy nepřizná. A pro francouzskou edici magazínu Marie Claire teď řekla, že plastiku neměla dokonce nikdy žádnou.

„To je naprosto nepravdivé. Nikdy jsem plastiku neměla. Ale nikdy bych neodsuzovala toho, kdo ji má. Pokud si myslí, že je to pro něj nejlepší, pak v tom nevidím problém. Mně se ale představa, že bych proces stárnutí zastavovala nějakou operací, vůbec nelíbí. Je to spíš problém, jak léčit svou neurózu. Skalpel vám štěstí nepřinese,“ tvrdí sedmačtyřicetiletá herečka mající za manžela jednatřicetiletého Ashtona Kutchera.

„Musím říct, že ten den, kdy si stoupnu před zrcadlo a rozbrečím se, bude asi chvílí, kdy začnu k plastikám mít méně odmítavý postoj. Ale v tuto chvíli se mi víc líbí být krásnou ženou svého věku, než abych se zoufale snažila vypadat na třicet,“ dodala Demi v interview pro časopis.

Demi Moore
Autor: ČTK

Autor: Famous