Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Účastnici televizní show celou přeoperovali!

24. dubna 2009 | 14:56

Zatímco nová show na Primě "Nahá jsi krásná" učí ženy, jak milovat své tělo, německá stanice RTL 2 na to jde obráceně. V pořadu "Extrémně krásní - konečně nový život" nechávají účastníky totálně změnit plastickým chirurgem!

V prvním díle show se představila Daniela Zimmermann (41) z Bonnu. Matka svou dcer (4 a 11) prozradila německému Bildu: "Svůj vzhled jsem nenáviděla!"

Myslela tím především své zuby - její čelist, to byl jeden kráter za druhým. "Od dětství jsem trpěla panickým strachem ze zubaře, proto jsem ho nikdy nenavštívila," přiznala Daniela.


Nikdy se na sebe nevydržela dívat dlouho do zrcadla a když, tak jedině v šeru.

Na špatné zubní hygieně také málem ztroskotala její láska. Manžel Harald Zimmermann (42, prodavač tabáku) k tomu říká: "Z jejích úst příšerně zapáchalo, zuby měla úplně prohnilé. Dva roky jsme spolu nespali. Moje žena byla opravdu šeredná." Dal jí proto ultimátum - buď plastická operace, nebo rozvod!

Pod úplnou narkózou pak Daniela dostala úplně nový chrup: 17 zubů jí vytrhli a do horní i dolní čelisti zasadili protézy. To vše za 12.000 Euro (asi 324.000 korun). Mimo to provedli chirurgové Daniele šestihodinovou operaci v hodnotě 8.000 Euro (cca 216.000 Kč), při které jí upravili břicho a ňadra.

Po téměř dvou tuctech zákroků musela Daniela zůstat tři měsíce v neschopnosti.

Je pro člověka vůbec možné, se s tak velkou přestavbou svého vzhledu vyrovnat?

Diplomovaný psycholog Ulrich M. Schmitz (52) k tomu říká: "Ano. Protagonisté trpí velmi nízkým sebevědomím. Chirurgická přeměna znamená pro takhle postižené lidi rozhodující obrat v životě - uchopí ho pevně do svých rukou, jsou šťastnější."

Autor: brum, INT
Diskuse ke článku
.
Související články