Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Podzimní trendy

13. listopadu 2008 | 15:35

Stejně jako obměňujete s každým ročním období šatník, mění se také styl a paleta barev v líčení. Chcete vědět, jaké tóny vládnou letos na sklonku roku? My vám to prozradíme.

Spolu s očními víčky se dominantním prvkem obličeje staly rty. Trendy jsou všechny barvy podzimu od hnědé až po krvavě červenou.
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

RTY

Rudé rty
Spolu s očními víčky se dominantním prvkem obličeje staly rty. Trendy jsou všechny barvy podzimu od hnědé až po krvavě červenou. Odvážnější mohou vyzkoušet černou, ale ta je určená spíše pro mladší ročníky. Vyzkoušejte raději její obměněnou verzi – krvavě červenou rtěnku přetřete černým leskem na rty. Stejně módní jsou naopak přirozené rty přetřené bezbarvým leskem nebo světle růžovou matnou rtěnkou.

V kurzu jsou kovové odstíny (bronz, zlato), punkové úlety (fialová, tyrkysová, fialová)...
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

OČI

Indiánské léto
Podobně jako na podzim hýří barvami příroda, rozzářila se i oční víčka modelek na přehlídkách renomovaných návrhářů. V kurzu jsou kovové odstíny (bronz, zlato), punkové úlety (fialová, tyrkysová, fialová), ale také stará dobrá klasika – sytě černá. K tomu ještě dvě vrstvičky řasenky na řasy, a vašemu pohledu už nikdo neodolá. Vůbec se nemusíte bát, že to nějakým způsobem přeženete. Čím divočejší a výraznější, tím lepší.

Moderní jsou krátké, do obloučku upravené nehty nalakované sytým lakem v odstínech červené, hnědé nebo fialové.
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

NEHTY

Kočičí drápky
Zapomeňte na dlouhatánské nehty pomalované různými ornamenty i na křiklavé laky, které patří spíše k letní dovolené. Moderní jsou krátké, do obloučku upravené nehty nalakované sytým lakem v odstínech červené, hnědé nebo fialové. Pokud dáváte přednost nenápadným nehtům, francouzskou manikúrou nic nepokazíte.

Autor: Petra Kovárová
Související články