Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jennifer Aniston před 17 lety a dnes: Změnila jen manžela!

28. února 2017 | 15:19

Věřili byste, že tyto fotografie jsou od sebe sedmnáct let? Krásná Jennifer Aniston vypadá pořád stejně skvěle. A tak jediné, co je na fotografiích z Oscarů jiné, je její manžel. Tehdy stála po boku Brada Pitta, dnes je provdaná za Justina Therouxe. 

Na oscarové after párty Vanity Fair nikdy nechybějí největší hvězdy světového filmu a showbyznysu a bez Jennifer Aniston (48) by to rozhodně nebylo ono. Stejně jako v předchozích letech, tak i letos se stala ozdobou celého večírku. Podle některých měla dokonce ty nejvíce sexy šaty ze všech. V černé blýskavé róbě z dílny Atelier Versace, kterou nedávno oblékla i Jennifer Lopez, byla nepřehlédnutelná a hluboký výstřih i vysoký rozparek jí zajistily mnoho pozornosti od zúčastněných mužů a dost pravděpodobně i od žen. Jennifer však měla oči jen pro jednoho. Od svého manžela Justina Therouxe (45) se nehnula ani na krok a oba zářili štěstím. Vypadá to, že konečně našla toho pravého. 

To si ovšem všichni mysleli i o jejím prvním manželovi Bradu Pittovi (53), za kterého byla vdaná pět let. Tehdy si v roce 2000 vyrazili společně také na oscarový večírek. A jak můžete vidět, Jennifer snad opravdu zastavila čas. Před sedmnácti lety vypadala téměř stejně jako dnes. Stejná barva vlasů i účes, podobné šaty a neodolatelný hluboký výstřih. Jediné, co se za ty roky změnilo, je manžel. A musíme říct, že Jennifer má zkrátka zatraceně dobrý vkus. 

Jennifer Aniston a Justin Theroux na oscarové after párty Vanity Fair, 2017
Autor: profimedia.cz

Video se připravuje ...
Jennifer Aniston měla stejné šaty, které dříve oblékla Jennifer Lopez • VIDEO: youtube.com_Wochit Entertainment/BPŽ

Autor: red