Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Jak se seznámit ještě do Valentýna? Dá se to stihnout!

Nehledejte prince na bílém koni, ale ujasněte si, jakého partnera chcete, co mu můžete nabídnout a co vůbec očekáváte od partnerství.
28. ledna 2014 | 06:00

Děsíte se toho, že budete trávit Valentýna sama pod peřinou s lahví vína a krabicí čokoládové zmrzliny? Sbalit můžete někoho i na poslední chvíli.

Že se dá sehnat partner docela rychle a jednoduše tvrdí česká seznamovací agentka Veronika Vinterová. Jen je třeba odpovědět si na pár otázek a srovnat si v hlavě, co vlastně chcete. Ten pravý pak „dorazí“.

1. Víte, co nechcete?

Nehledejte prince na bílém koni, ale ujasněte si, jakého partnera chcete, co mu můžete nabídnout a co vůbec očekáváte od partnerství. Stejně užitečné je si říct, které vlastnosti, návyky či názory jsou pro vás u partnera nepřijatelné.

2. Mákněte na sobě

Nemá smysl začínat si s někým, když se sama necítíte dobře. Potřebujete trochu zhubnout, zbavit se myšlenek na ex, zahojit srdce po rozchodu? Udělejte to, ten pravý se vám bude snadněji hledat.

Valentýn
Autor: Shutterstock.com

3. Hledejte pořádně

Doma u televize na nikoho nenarazíte. Nedá se nic dělat, ale pokud se chcete seznámit, prostě musíte být aktivní a vyrazit ven. Rozhlédněte se v práci, mezi kamarády, jděte do fitka, na golf, na in-line brusle, do hudebního klubu nebo do knihovny. Všude ho můžete potkat.

...
Autor: profimedia.cz
4. Pozor na internet

Na internetu narazíte na spoustu seznamováníchtivých mužů, jenže…jenže ve svých profilech často lžou – o svém věku, tělesných parametrech, příjmu, i o rodinném stavu. Může se vám snadno stát, že si budete dlouze dopisovat s někým, kdo by vám normálně nestál ani za pohled, natož za ztracený čas.

5. Vyzkoušejte seznamku

Jsou totiž čím dál úspěšnější a šance na to, že vám najdou muže snů je téměř čtyřicetiprocentní. Nakonec vždyť je to lety osvědčená praxe, dohazovači fungovali ve všech kulturách a stoletích.

Autor: MAJ