Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jak se z toho nezbláznit...

Kateřina Švestková
29. července 2008 | 12:15

Žádný muž asi nepochopí, kolik námahy stojí být krásná. Jak by mohl? Když je ochotný a schopný – z lenosti nebo rozumu – koupit si jednu věc i dvakrát.

Proč taky ne, když mu přeci tak dobře sedí!

Honba za "nejlepším" kouskem je opravdu náročná. Najít to pravé, aby nám z toho nelezly špeky a vynikly naše přednosti – nesnadný úkol! Módní návrháři nám to dělají ještě těžší, jako by to i bez jejich házení klacků pod nohy nebylo snadné. Vychrtlé dlouhonohé modelky? Kolik jich proboha znáte? Hlavně v naší slovanské kotlině.

Když se pak konečně odhodláme na tu strašlivou výpravu a sebereme dost psychických sil na boj s ulhanou prodavačkou, kritickou kamarádkou a zrcadlem, co nám říká krutou pravdu, musíme najít také dost sil fyzických na prohrabávání tisíců věšáků s "kousky", které by neslušely ani modelce! Říkáme si, že člověk, co to vymyslel, musel být šílenec! Někdo se špetkou vkusu a zdravého rozumu si na sebe takovou věc nevezme. Když se nám konečně povede najít něco, co se dá nosit mezi lidi, a dokonce do toho dostaneme i svoje tělo, tak zjistíme, že bychom měly vydělávat desetkrát víc, nebo si najít bohatého sponzora.

Nakupování je skutečně náročný boj!

Kateřina Švestková
Autor: Michal Protivanský

Autor: Kateřina Švestková
Související články