Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Láska vyměněná za peníze

Děti daly přednost otci a jeho penězům.
14. července 2008 | 12:08

Tento jev není tak neobvyklý. Jistě existuje mnoho životních příběhů, které končí úplně stejně. Tato žena se obětovala pro svou rodinu a pro své děti. Jako matka se srdcem na dlani obětovala i svou kariéru.

Její manželství bylo zpočátku naplněno vším, co by si každý přál. Štěstím, že má děti a manžela, který pro ni znamenal velkou oporu. Byl pro ni přítelem, ale nakonec tato žena zjistila, že oporou byla ona pro něj.
Když byly děti malé, zůstala s nimi doma. Díky tomu, že se starala o děti a domácnost, mohl si její manžel budovat vlastní kariéru. Dosáhl všeho, čeho chtěl. Dá se říci, že na tom měla zásluhu také jeho žena. Nemusel si vůbec připouštět každodenní starosti.
Teď si to však vůbec neuvědomuje, protože vyměnil teplo rodinného krbu za nevěru. Trvalo poměrně dlouhou dobu, než na to jeho žena přišla. Upozornil ji na to syn, který našel milostnou SMS zprávu v otcově mobilním telefonu.

Děti daly přednost otci a jeho penězům.
Autor: ilustrační foto: SHUTTERSTOCK.COM

Smířit se s tím pro ni nebylo vůbec lehké. Chtěla udržet rodinu za každou cenu, ale žít s člověkem, kterým opovrhujete, prostě nejde. Rozhodla se proto, že manželství ukončí. Manžel argumentoval tím, že kdyby dokázala tuto kapitolu uzavřít, vůbec nemuselo na rozvod dojít, přesto však nehodlal svůj vztah s druhou ženou ukončit.
Děti byly naštěstí svěřeny do její péče. Peněz se nedostávalo, ale ona se snažila, aby měly vše, co potřebují. Otec na tom byl finančně mnohem lépe, a tak se děti rozhodly odejít k němu. Matčinu lásku vyměnily za otcovy peníze.

V.D., Žďár nad Sázavou

Autor: zpracovala: mif
Související články