Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Kuriózní dieta

Náš hlavní dietář: vnuk Martínek Tesař z Brna.
18. prosince 2006 | 10:00

Potřebujete zhubnout? Zkuste to podle diety jedné naší čtenářky. Její dvouletý vnuk Martínek ji praktikuje každý den

Jen málokteré dvouleté dítě je obézní. Z tohoto zjištění vyplývá poměrně laciná a pestrá dieta.


PRVNÍ DEN Snídaně: Míchaná vejce a topinka s džemem. Snězte 2 sousta vajec a zbytek hoďte na zem. Ukousněte si jednou z topinky a zbytek džemu si rozmažte po tváři a oblečení. Oběd: Čtyři pastelky (na barvě nezáleží), hrst rozmačkaných chipsů a sklenice mléka. Třikrát usrkněte a pak sklenici převrhněte. Večeře: Čokoládová tyčinka, dva knoflíky a čtyři doušky zvětralého piva.
DRUHÝ DEN Snídaně: V kuchyni seberte z podlahy topinku od včerejška a snězte ji. Zapijte polovinou lahvičky vanilkové příchuti do pečiva, případně douškem stolního oleje. Oběd: Půlka fialové rtěnky a cigareta (nekouřit - sníst). Zajezte kostkou ledu. Svačina: Chvíli olizujte lízátko a pak ho hoďte venku do prachu na zem. Zdvihněte ho a olízejte dočista. Pak se s ním vraťte domů a hoďte na koberec. Večeře: Kamínek nebo fazole (strčit do nosu). Do bramborové kaše vylijte limonádu a jezte lžičkou.
TŘETÍ DEN Snídaně: Dva lívance s marmeládou. Upatlané prstíky si utírejte do vlasů. Polovinu sklenice mléka vypijte a do zbytku nacpěte zbylé lívance. Po snídani odlepte z koberce lízátko od včerejška a hoďte ho na gauč. Oběd: Tři zápalky, sklenice mléka, chléb a Nutela. Několik soust a rozkousané zápalky vyplivněte na podlahu. Mléko rozlijte na stůl a část ho vylízejte. Večeře: Polovinu misky se zmrzlinou si rozmažte na nos, do vlasů si nasypejte chipsy, spláchněte je sklenicí vína (raději bílého) a zapijte kávou, kterou si maminka odložila na stolek. Pokud si dáte pár koleček této zaručené diety, budete určitě hubená, jako jsou ty naše dvouleté žížaly! Olga Valentová, Borotín

Související články