Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zvrácená reality show! Ženy rodí v lese do potoka

6. června 2015 | 06:00

VIDEO: S šokujícím nápadem, který okamžitě vyvolal obrovskou vlnu diskuzí, přišel jeden televizní kanál po zhlédnutí populárního videa na internetu. Na něm žena rodí do řeky jen ve společnosti rodiny a přátel.

Kontroverzní video, které producenty inspirovalo, patří mezi často sdílené a zároveň hodně diskutované příspěvky. Za čtyři měsíce se na něj podívali už dva milióny uživatelů. Není tedy divu, že lidé z televize "zavětřili" a hned je napadlo, že na tom by se dalo vydělat.

Domácí dokument s názvem Porod v přírodě zachycuje těhotnou ženu, která se rozhodla porodit své dítě obklopena pouze klidnou a krásnou přírodou, svymi dalšími dětmi, otcem dítěte a přáteli. Omývána zurčícím křišťálově čistým potokem, ovívána svěžím větrem. Daleko od všech lékařů a moderních vymožeností dnešní doby. 

Video, na kterém žena v přírodě jen za přítomnosti rodiny a přátel porodí své dítě, vyvolává řadu emocí.
Autor: reprofoto youtube.com/BirthinNature
"Mělo to hluboký vliv na mé mateřství a především na moje děti," říká žena na videu.

Někteří kritici se ale obávají, že takový pořad by mohl odstartovat nebezpečný trend, který bude ohrožovat matky, i jejich děti. Jiní nesouhlasí ani s tím, aby se taková show vůbec natáčela. Jsou totiž přesvědčeni, že při ní jde o životy.

Producenti se ale brání. Tvrdí, že prvorodičky se nebudou moci stát účastnicemi reality show a že přítomnost televizního štábu zvýší bezpečí rodících maminek. Žádní lékaři ale opravdu nebudou k dispozici.

Co si o takové reality show myslíte vy? A jaký je váš názor na domácí porody? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi!