Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Milionáři spáchali sebevraždu, nechtěli žít jeden bez druhého!

Ilustrační foto. Milionář nechtěl žít bez své manželky. Láska mu byla cennější než život.
18. června 2011 | 13:47

John Lawrenson (80) se se svou ženou Caroline (70) dohodl, že společně spáchají sebevraždu. John totiž nechtěl na světě zůstat bez manželky, s níž strávil 47 let. Pokud by tento krok neudělali společně, Caroline by ho do pár týdnů opustila. Umírala totiž na rakovinu.

Policie vyšetřování okamžitě uzavřela s tím, že šlo o sebevraždu. Pár zanechal dopis členům rodiny, kde svůj krok vysvětlují. "Pan Lawrenson v dopisu píše své pohnutky, že nemůže bez své ženy žít. Proto začal na internetu hledat, jak by mohli spáchat sebevraždu," uvedl velitel policie.

Milionáři měli dle sousedů perfektní manželství a pohádkový život. Vlastnili dům v přepočtu za 33 milionů korun s vlastním parkem, kurtem a bazénem. Byli prý společenští a život si užívali plnými doušky. Dokud Caroline neonemocněla. Manželé byli zoufalí, zdraví se prostě za peníze koupit nedá.

Šel nakrmit psy, našel jejich páníčky mrtvé

Našel je soused Graham Timmins, když jim šel nakrmit psy. Ihned přivolal záchranku, ale lékaři už jen mohli konstatovat smrt. Dvojice si vybrala smrt za pomoci barbiturátů a alkoholu. Jejich děti Frank (44) a Sophie Little (42) byli zprávou o smrti zdrceni. O záměru rodičů neměli ani ponětí.

Nejde ale o první případ plánované sebevraždy. Daleko víc kontroverzní případ se stal loni, kdy Joanne Lee (34) a Steve Lumb (35) se udusili plynem v autě. A to se znali jen pár hodin!

Autor: evak