Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Expřítel o Claudii: Zvětšením zadku byla posedlá

Claudia se chtěla vyrovnat zpěvačce Beyoncé. Nejen ve velikosti pozadí, ale i ve zpěvu se svou kapelou The Chocolatez.
11. února 2011 | 19:31

Claudia Aderotimi (†20) se chtěla pozadím vyrovnat hvězdám, jako jsou Jennifer Lopez nebo Beyoncé. Myslela, že si tím dobude slávu ve světě R&B a hip hopu. Místo toho ji čekala smrt. Poté, co si do hýždí nechala vpíchnout silikon, zkolabovala. Její rodina se odmítla ke smrti vyjádřit. Jediný, kdo na veřejnosti promluvil, byl Claudiin expřítel Paul Djimo.

Prozradil, že ilegální operace, která 7. února dopadla pro Claudii smrtelně, nebyla její první. Už v listopadu britská studentka ohrozila svůj život, aby dosáhla vysněného pozadí. „Nevěřil jsem, že by to mohla zopakovat. Po první operaci jsme se tomu smáli. Vůbec jsem nevěděl, že by na to mohla umřít.“ Zároveň ještě dodal, že se druhé operace Claudia velmi bála. První byla velmi bolestivá. Nevěděla, jestli takovou bolest znovu unese.

Přesto se před Vánoci pevně rozhodla ještě jednu operaci podstoupit. Claudia si hodlala nadělit větší pozadí ke svým jednadvacátým narozeninám. Zákrok provedený na hotelovém pokoji ji stál 1000 liber. Žena, která operaci prováděla, nejspíš použila technický silikon místo zdravotně nezávadného. Podávání silikonu injekcemi je v USA a ve Velké Británii zakázáno. Při legálních plastických operacích hýždí se vpravují silikonové implantáty.

3 věci, které Paul o Claudii vyzradil

1) Claudia byla až přehnaně věrnou fanynkou Beyoncé, která je částečné proslulá i díky svému kulatému pozadí.

2) Často se nechala natáčet při tanci s až směšně vycpaným zadkem.

3) Se třemi kamarádkami pózovala v USA na fotkách pro firmu, která prováděla legální plastické operace na zvětšení pozadí. Paul nechápe, proč tedy o pár hodin později podstoupila nezákonnou operaci na hotelovém pokoji.

Chtěla být superstar

Claudia si ke studiu na univerzitě přivydělávala se svou kapelou The Chocolatez. Samy se označovaly za velmi talentované dívky. Zejména v tanci, zpěvu, modelingu a hraní. Dívky se v klubech, kde vystupovaly, seznámily s hvězdami, jako je raper Pharrell Williams a R&B idol Ne-Yo. Zpívaním se přibližovaly svému snu – stát se světoznámými superstar. Na druhou stranu Paul popisuje Claudii jako ženu, která na co sáhla, to dovedla do zdárného konce. Prý se po studiích chtěla dát na dráhu novinářky, pokud by se jí nepodařilo se proslavit.

Paul Djimo a Claudia se rozešli před Vánoci. Důvodem bylo, že Paul nehodlal připustit, aby si nechala znovu zvětšit zadek. „Když začala mluvit o další operaci, začalo mi být divné, že to stojí tolik peněz a jestli je všechno legální.“ Teď však doufá, že lidé nebudou na Claudii vzpomínat jen kvůli nepovedené operaci, ale i kvůli její dobrotě a přátelské povaze.

Autor: evak