Středa 3. července 2024
Svátek slaví Radomír, zítra Prokop
Oblačno 20°C

Požádal ji o ruku v balonu: Pak týden hledal prsten

James a Sonja plánují svatbu na červen příštího roku
16. prosince 2009 | 06:50

Měla to být romantika jako z pohádky. Chvíle, na kterou jeho vyvolená nikdy nezapomene. Američanovi Jamesovi Ng (27) se však jeho plán vymknul z rukou. Přesněji řečeno mu z nich vypadl...

James se rozhodl, že svoji přítelkyni Sonju Bostic (27) požádá o ruku při letu balonem. Prstýnek, na který roky šetřil, mu ale vyklouzl z ruky!

Plán na originální zasnoubení spřádal James bod po bodu dlouhou dobu. Když potom konečně nastala ta pravá chvíle, balon plul povětřím a padla otázka: „Chceš si mě vzít?“ přišla katastrofa! James vyndal prstýnek, který měl ukrytý v obalu na foťák, a podal ho Sonje. Jenže kroužek mu vyklouzl z ruky a z výšky 200 metrů padal přímo do hustého lesa, nad kterým balon zrovna letěl.

Na prstýnek šetřil James několik let...
Autor: profimedia.cz

Na prstýnek šetřil James několik let...

Američan ale může mluvit o štěstí v neštěstí. Jeho romantický pokus nakonec dopadl dobře. Žádost o ruku překvapené přítelkyně sice dokončil s plastovým kroužkem, ale prstýnku se rozhodně vzdát nemínil. Jakmile se vrátili na zem, dal se do intezivního pátrání v divočině. Až když se po týdnu mačetou prosekával keři ostružiní, téměř zázrakem se mu prstýnek podařilo najít. Šperk se tak konečně dostal ke své právoplatné majitelce a budoucí paní Ng.

Autor: INT, vk
Diskuse ke článku
.
Související články